Пт. Апр 19th, 2024

Україна готується до партизанської війни із російськими загарбниками

Чомусь, коли на Майдані йшли у наступ, був безмірний розпач і тривога: за зламане майбутнє, за зруйновану стабільність, за потребу відстоювати свою честь і гідність на Майдані серед лютого холоду і побутової невлаштованості. Було жахливо образливо розуміти, що все твоє свідоме життя, не таке вже й маленьке, ти був обдурений, покритий оманою. І що можна було все змінити ще раніше, але чомусь не було натхнення. Однозначно, Майдан був згуртований третьою силою. Та ми на неї якраз і не нарікаємо. Нарікаємо на те, де вона, та третя сила, була раніше, чому не будила той сплячий нарід такий важкий на підйом і такий непохитний у бою. «Небесна ПОДАД сотня» — вічна печаль українців. Обов’язково дійдуть руки і до тих, хто їх постріляв. Не заздрю. Як не заздрю Віктору Януковичу і всій його родині, проклятій до двадцять першого коліна.

Вся Україна змушена була пройти через цей біль і загартуватися. І ось на передодні справжньої війни серце спокійне, як ніколи. Люди звикли до думки, що прийдеться відстоювати свою свободу зі зброєю у руках.

Віце-адмірал Ігор Кабаненко стверджує, що сьогодні необхідна мобілізація всіх можливих військ України, аби настроїти чоловіків на бойовий дух і показати Москві, що у нас також є війська. Що це має стати стримуючим фактором при вторгненні на територію України. Але віце-адмірал не врахував, що бойовий дух українських чоловіків вже прокинувся і сконцентрувався. Кожен або про себе, або вголос обдумує що він може і на що здатний, коли раптом війна. Куди він вивезе сім’ю і з якого городу відкопає батьківську рушницю. Кожна жінка вирішує для себе, яку роль вона зіграє в цій війні: бойової подруги, чи цивільного тилу. Діти граються у «бандерівців» і «беркут» — «бандерівці» завжди перемагають. Молодь розповсюджує інформацію про слабкі сторони російської бойової техніки і способи ведення бою в умовах міста.

Люди психологічно готові протистояти Путіну і його армії!

Сьогодні питання бути чи не бути війні вже не стоїть. Стоїть питання скільки жертв понесе кожна сторона. І чи є різниця на якій мові плачуть матері за загиблими! Якби кожен, хто підтримує ідею Путіна по возз’єднанню «ісконно русських зємєль», задумався, а що йому особисто принесе ця війна, то пил і завзяття пройшли б миттєво. Ще жодна війна не несла добробут і розвиток. І чи варто заради амбіцій психопата при владі, жертвувати життям власної дитини? Українці хоча б знають за що боротимуться. А за що воюватиме росіянин на чужій землі?

Дивно слухати, як жителі Криму захищають російське вторгнення і радіють, що приєднаються до дементора Путіна. Невже не зрозуміло, що з урахуванням радянських традицій, всі південці будуть виселені «осваівать севєрние территоріі Рассіі», а Крим буде знищено і розпродано.

У нерозумних свою доля. А у нас доля – захистити майбутнє країни, де будуть жити наші діти і онуки. І нехай це буде війна партизанська, але до перемоги!

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
7 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
уцв
уцв
10 лет назад

Есть хороший психотерапевт.Телефон дать?

"...Беспартийный, не еврей..."
"...Беспартийный, не еврей..."
10 лет назад

Партизанить можно и на территории агрессора. Пусть и там почуют запах гари. Паника- тоже мощное оружие. Русские, опомнитесь! Никакому народу война еще не принесла счастья. Эти ваши демагоги враз исчезнут, оставив вас один на один с горем.

Sergey Safonov
Sergey Safonov
10 лет назад

Гоните фашистов из власти для начала а там посмотрим, а пока зигуете *изда вам будет бандерлогам

БЕНДЕРА УРА
БЕНДЕРА УРА
10 лет назад
Reply to  Sergey Safonov

Пора *алити цих кацапоп,доних недоходить вони пропили свої мозги і свою кацапію.БАНДерівці по всьому світі і в Кацапії в тому числі і будуть *алити кацапів-пичерних гадів.

ффф
ффф
10 лет назад

тиха украинская ночь, но МУХУ надо подготовить

Карл Великий
Карл Великий
10 лет назад

Вот и сидите в своих горах на западенщине, а русские войска если пойдут в юго восточные области так это русская земля, чтобы вы себе там не на фантазировали. И встречать их будут цветами а не оружием.

Sergey Safonov
Sergey Safonov
10 лет назад

Истина

7
0
Would love your thoughts, please comment.x