Пт. Апр 19th, 2024

Чим кращий живий Сергій Асавелюк за вбитого Сашу Білого?

І знову про наболіле і незрозуміле… Звичайно людей з криштально-чистою совістю немає. Вірніше, взагалі вони є, але не ті, що при владі чи у силових структурах. Та помріяти можна і поборотися за мрію також. Аби лише боротьба не була такою трагічною. Але коли вбивають масово цілком невинних людей – це страшно. Ще страшніше, що за ці вбивства так ніхто і непокараний.

Деякі речі вже переходять усякі межі людського терпіння. Зокрема, коли підозрювані у вбивстві невинних, цілком спокійно працюють, допомагають уже новій владі і навіть не пішли у підпілля. Це про полковника Сергія Асавелюка.

Полковник Асавеалюк був зафотографований і знятий на відео під час розстрілу беззбройних демонстрантів на Майдані, однак виявляється ці світлини не являються доказом його вини. Ця людина не те, що не заарештована, а навіть більше — досі працює на своїй посаді. Нова влада покриває вбивць Небесної Сотні, випускає з країни колишніх урядовців з награбованим, здає українську територію окупанту і призначає на посади регіоналів. Хіба за це ми боролися?

Люд обурюється. Ось декілька висловів із Facebook. Як кажуть: «No comments!»

«Більшість так званих «журналістів» і частина громадянського суспільства вважають, що вбивця Небесної Сотні Асавелюк зі своїми орлами може носити зброю, а законослухняні громадяни ні. Штурмувати Парламент із ворами і зрадниками — це провокація, а подарувати Крим Росії — це закономірність. Дати ляпаса брехуну і українофобу голові НТКУ Пантелеймонову — злочин, а розстрілювати вже затриману людину — справедливість. Аваков жахливий міністр. По-перше, вбивати це гріх. По-друге, вже затриману людину розстрілювати в наручниках погано (а для міліції це взагалі ганьба!). По-третє, погано брехати про те, що людина сама собі тричі вистрелила в серце. По-четверте, погано арештовувати патріотів, вбивати їх, називати без рішення суду «бандітами», а бандитів сепаратистів не чіпати, російських диверсантів відпускати назад, вбивць Небесної Сотні залишати працювати в міліції, колишніх урядовців ворюг випускати з країни. Аваков має піти у відставку, силовики-убивці мають бути арештовані, а БЮТівське зрадливе кодло, яке без боротьби подарувало Крим Путіну повинно бути викинуте на одвірки історії!»

«Бачила цього «сотника» Медведя на Майдані…негідник рідкісний. Черговий «разбойник с большой дороги», який під прикриттям революції та Майдану «мутить» свої сумнівні справи. Про таких кажуть «кому война, а кому мать родная»…а ще поміж сотників ходять чутки, що його прикриває міліція».
Як повідомляють ЗМІ, полковник Сергій Асавелюк був серед міліціонерів під готелем «Дніпро» після стрілянини на Хрещатику. Його впізнали і накинулися із запитаннями. Від журналістів Асавелюка «врятував» сотник Анатолій Ведмідь, неофіційний радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Зі своїми бійцями Ведмідь вивів Асавелюка з оточення, посадив в автомобіль і вивіз з місця. До речі автомобіль дуже схожий на той, що був помічений на Майдані в день розстрілу невинних 20 лютого.

Чим кращий живий Сергій Асавелюк за вбитого Сашу Білого?

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Лао
Лао
10 лет назад

Що за маячня? Де ж факти того що стріляли бійці «Антитерору»!? Навіщо тріщати вхолосту, та мало того сіяти в голови простодушних маячню.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x