Вт. Апр 16th, 2024

Володимир Парасюк - український пророк?

Не вдаючись у велику філософію, розумієш, що у споконвічній боротьбі добра зі злом у кожного своє призначення. Хтось навіть не розуміючи цього, воює на боці темних сил, хтось помирає, так і не дізнавшись, що його смерть врятувала душі мільйонів. Хтось живе, несучи на собі відповідальність за збереження цих душ.

Бог поклав непросту місію на двадцятишестирічного юнака, що ніби нічим особливим не відрізняється від інших. Львів, вища освіта, неможливість чи небажання працювати за отриманою спеціальністю економіста, особисте життя з тимчасовими проблемами – все як у всіх. Та ні, десь крізь оце, «як у всіх» вирізняється вкладене батьками: любов до рідних, до Батьківщини, до історії рідної землі, закладені «правильні» поняття і життєві цінності. Бог знає кого обирає.

На здоровий глузд розумієш: те, що якийсь там Володя Парасюк пробився на сцену Майдану і виказав ультиматум Януковичу, для того ж таки Януковича, як мертвому припарка. Ну не міг Янукович злякатися Парасюка – не логічно. Але містика – сотник з Майдану змінив хід історії. Можна було б подумати, що це випадковість.

Тільки от знову містика – все, що каже Володимир надзвичайно точно і влучно відбиває почуття народу. Жоден із міністрів, урядовців, чиновники, які б хороші вони не були б, не спроможні зрозуміти простого чоловіка. А пересічний громадянин ніколи не матиме можливості донести очі в очі свої потреби. Причин цьому безліч. Найпростіша – психологічна. Чи кожен може прямо у вічі заявити пристарілому колишньому Президентові, що його життя пройшло намарно, що він занапастив цілу країну і мільйони людей, що на його руках кров безневинно убитих?

Володимир Парасюк говорить. Він примушує ховати очі урядовців, хмурити чоло президентів і гірко посміхатися силовиків. Вони його слухають, але головне – чують.

Важко сказати як довго діятиме чарівне благословення Володимира Парасюка. Певно стільки, скільки потрібно буде Україні.

Чи важко бути живим символом? Чи не крутиться голова від популярності? Певно ні. Бо довіра ще не пропала.

9 липня у Володимира день народження. В один день з днем народження Януковича? Між ними 37 років різниці у віці і прірва — у моральності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
48 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад

ну й про що це? галичанське самозакохання, мов ми — сiль землi, а усi цi схiдняки — бидлота.
Чули про це усi 23 роки.

Iryna M
Iryna M
9 лет назад

Тут це не написано. Якщо Ви з цієї замітки витягли таку мораль, то мені Вас шкода.

Харьков
Харьков
9 лет назад

Судя по комментарию,ты таки быдлота.И даже сам об этом догадываешься.

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  Харьков

Я здогадуюся лише про те, «харьков», що ти ріс
не у Харковi, а у звіринці. Абсолютно неадекватна реакцiя… В повний місяць не
тягне гавкати?

Людмила Нечай
Людмила Нечай
9 лет назад

На превелику радість про вас ніхто не знає і ніхто ніколи не почує й не побачить . То гавкайте собі скільки вам влізе, треба ж і вам себе якось проявляти, от ви й проявляєте. За Парасюком підуть і в бій і на штурм, а на вас повернуться і плюнуть. Хай кожен пишається тим, що заслужив. Слава Героям України! А вам зась.

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад

I про вас, шановна, ніхто не знає і ніхто ніколи не почує й не побачить. Не розумiю сенсу вашого комента — ось так ви бажали мене образити?
«Незалiк», як говорять тупим студентам.

осінь
осінь
9 лет назад

центр добавте=і вам там внизу треба замислитись=не подобаеться украінська земля пиляйте в росію-валянки з громадянством вам подадуть до сніданку

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  осінь

ти дивись, як бандери сполошилися! Скiльки патетики!

Анжелика
Анжелика
9 лет назад

Вы про бандер рассуждаете..а сами вы то кто?ФСБ?

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад

Так. ФСБ.
А ще ПРСТ, РВМС, ТБДЛ, ФКЗ та УКБ

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад

ну що ж так примитивно, га? Якщо бандер ненавиджу, то обов’язково з ФСБ?

Oksana
Oksana
9 лет назад

«Чи кожен може прямо у вічі заявити пристарілому колишньому Президентові,
що його життя пройшло намарно, що він занапастив цілу країну і мільйони
людей, що на його руках кров безневинно убитих?»
А чи кожний може після жахливих кривавих днів і смертей взяти на себе відповідальність і фактично закликати людей іти на штурм — такими ж беззбройними якими їх ВЖЕ вбивали?.. до речі, недаремно 21-22го лютого залишили вільною дорогу до ВР.. було заплановано і для Путіна зручніше щоб нова влада була Хунтою — увірвалися люди штурмом у ВР і все таке.. але не так сталося: ніхто нічого не штурмував, зайшов парламент і все легітимно проголосував.
..так що дуже добре що штурму не було.

Харьков
Харьков
9 лет назад

Замечательный парень!

Anna NC
Anna NC
9 лет назад

«Начало мудрости-страх Господен!» Вот это про Володю. Молюсь за его сохранность и чтоб Господь еще много дел совершил через него.

Одесса
Одесса
9 лет назад

Немного наивно, патетично, но в целом справедливо. К сожалению разговоры с политиками — это матч на чужом поле. Не думайте, что они опускают глаза при общении от стыда. Не заблуждайтесь. Единственная польза от разговоров, публичных разговоров — возможность людям их слышать. Если делать это достаточно регулярно и достаточно долго, есть шанс убедить сомневающихся в возможности изменить свою страну к лучшему. А сомневающихся большинство и среди них очень много разумных и порядочных людей, вот их и нужно подвигнуть на шаг. Собственно миссия пророков, как раз в этом и заключается — привлекать на сторону своей идеи возможно больше единомышленников. Миссия трудная и не благодарная, но необходимая и благородная. Удачи.

Elle
Elle
9 лет назад

По-моему парень стал торговать еблом. Когда ж он успевает воевать?
То он у Шустера, то он три дня у Порошенко на пирушке, то он постит улыбающееся селфи с автоматом, в то время как люди на передовой едят раз в день и спять на голом полу где попало. Или, как пишет в фейсбуке Pavlo Polamarchuk:»войска идут сводные, все вместе кроме нацгвардии, они зачищают и держат, в основном десант работает, потом приходит на зачищенное нацгвардия держит позицию, потом приходят айдары хуяры азовы ляшко, получают медальки, фоткаются делают пиар.»

Сергей Викторович
Сергей Викторович
9 лет назад

Всё намного проще, Вова в отличии от лживых политиков говорит «Сердцем и душой». Он говорит что он чувствует, о чем переживает и поэтому он ранит многих людей прямо в сердце(В лучшем смысле этого слова), потому что он говорит это искренне и незаангажированно. Вот такие политики нужны нашей стране молодые, честные, искренние, настоящие патриоты Украины! Слава Украине!

фенікс
фенікс
9 лет назад

Справжній син України !

Николай
Николай
9 лет назад

Наталя, ничего не имею против Галичины. Однако меняте историю в пределах своих трех исторических областей. Купите себе карту!

Max Payne
Max Payne
9 лет назад

А почему он не родился в один день с Бандерой? Это было бы ещё прикольней.

Ilya Boitsov
Ilya Boitsov
9 лет назад

Забавно недавно пересмотрел «Бесславные ублюдки» пацан прям и внешне на главного героя нации, любимца фюрера похож, да итекст почти такой же.

Анжелика
Анжелика
9 лет назад
Reply to  Ilya Boitsov

Как это вы ищете кто на кого похож?!
А ваш путлер на кого похож ? ну вот-вот…

Ilya Boitsov
Ilya Boitsov
9 лет назад

Какой ещё путлер? Такое впечатление, что Вам там в водопровод лсд посыпают, и вы живете в каком то сказачном мире. То у вас судо богатыри, то святой дух по майдану разливается, то драконо-путлер погибели ищет.

Наталия
Наталия
9 лет назад

Я вже давно живу на світі, все життя пропрацювала в школі, були люди, які викликали захоплення,але…. . Лише Володя Парасюк заслуговує на повагу, довіру.
Я бачу в ньому майбутнього лідера націїї. Це харизматична, грамотна, з почуттям власної гідності людина.
Володя, в тебе велике майбутнє, бидлові тебе не зрозуміти, та воно тобі й не потрібне.
За тобою підуть освічені , прогресивні люди. А тобі терпіння , здоров`я. Хай тебе Бог благословляє і оберігає.

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  Наталия

Ну так я ж саме про це й писав: або ти полюбляєш цього площадного крикуна та позера парасюка,
та взагалi усе львовянське (в тому числi зруйнований Хрещатик з привезеними свинями та влаштованим городом), й тодi ти патрiот, або не полюбляєш – тодi “бидлові не зрозуміти” i “геть з України”, як менi порадив чи порадила якась там Осiнь у коментарi ранiше.
А може таке бути, що свою Батькiвщину, Україну любиш, а львiвську гопоту нi? Може?

леді
леді
9 лет назад

та де ті свині на Хрещатику ??????покажіть хоч одну?????

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  леді

Шановна ледi! Взагалi майже увесь Хрещатик у свинях, аж до готелю «Днiпро» (це Європейська площа). А якщо Ви маєте на увазi свиней як сiльскогосподарчих тварин, то – будь ласка – бiля Бесарабського ринку, налаштований свинарник, власними очами бачив двох свинок. Кажуть, що з Тернопiльщини привезли. Аромат відповідний.

Таня
Таня
9 лет назад

Це наш майбутнiй президент ! Це едина людина, якiй варто вiрити нашому народу !

Одесса
Одесса
9 лет назад
Reply to  Таня

Вы думаете, что нормальный человек способен переварить все те водопады мёда, что вы на него обрушиваете ? Поверьте, полезнее одно слово конструктивной критики, нежели потоки комплиментов. Пока идёт период накопления поклонников, а желательно, что бы пришло время накопления единомышленников. А для этого необходима чёткая, ясная цель и программа её достижения. Не вижу ни того, ни другого. Естественно не вижу конкретных действий и, как следствие, результатов. Участие в войне — это патриотично, похвально, но в ней задействовано много народа и их отличие от Володи только в том, что мы не знаем их имён и не видим по телеку. Да, добыть лично какой нибудь «тепловизор» это здорово, но лучше сделать так, что бы армию завалили «тепловизорами». Разницу понимаете ? В общем нужно выбрать — вы снабженец-доставала или человек с идеей. Прошу больно не кусать… 🙂

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад
Reply to  Одесса

будут кусать, и кусать больно, ув. Одесса :)) Как я понял, тут идет шабаш «Клуба обожателей Парасюка». Так что любой, кто не восхищается их кумиром — априори сволочь

киянин
киянин
9 лет назад

Чумацький Шлях (???) Якщо ви дозволяєте собі людей обзивати свинями,
тоді ясно, чому у вас такі коментарі. Справа не в Парасюку і не в
поклонінні йому (він думаю, і не хоче цього), а в тому, що формується
МАЙБУТНІЙ ЛІДЕР — сміливий, патріотичний, ОСВІЧЕНИЙ. Ну і що, що немає
ЗАРАЗ у нього програми? Та й і яку програму ви хочете від молодої
людини, якій лишень 26 років? ТА ВІН ВЖЕ створив програму — захищає
УКРАЇНУ, і який САМ — без «татусів з «ламборджінами» пробиває собі
дорогу. Час пройде — час покаже. Ви вже прямо такий «критик», але чомусь
вашу критику читати трохи, перепрошую, гидко….

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  киянин

А менi, наприклад, гидко читати те, що друкують майже усi укрaїнськi ЗМI за останнi 3-4 мiсяця… То ж у кожного своє почуття гидоти.
Вiдповiдати вам суттєво – нема нiякої рацii. Реакцiю можна передбачити. Це буде те ж саме, якщо сказати ваххабiту, що Аллаха нема. Вiн навiть не буде замислюватися – а, може, у словах до нього є хочь дрiбненька доля сенсу…
I з таким почуттям толерантностi та зрозумiнням пpо право кожного на свою точку зору Україна хоче до ЄС?!………… Та її навiть до Африканської Унiї не вiзьмуть!

Руслан Грома
Руслан Грома
9 лет назад

та ти просто йому заздриш — признайся! А тому, що ти не вартий його мізинця, ти — ніхто і звуть тебе ніяк!

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад

А ти хто? Якась звiсна персона? Щось не чув нiколи про якогось руслана грому

Руслан Грома
Руслан Грома
9 лет назад

кому треба — той чув! А ти взагалі без роду, без імені!

Silverbullet
Silverbullet
9 лет назад
Reply to  киянин

До слова, на Автомайдані теж хтось «формувався» Пам’ятаєте ? А потім вирішив, що краще обрізати вухо і за допомогою Пеци поїхати за кордон, до батьків, у Німеччину (після перебування у німецького резидента Очка на дачі). А після боїв повернувся неушкодженим і — в крісло міністра. І ще один був, який все по міністерствах був фахівцем. А потім вирішив таємно до Великої Британії проповзти, та ще й без документів. А раптом воскрес і став заступником міністра оборони. А той, у свою чергу , десь вештався, охоронець президентів, а тепер став міністром оборони. З’єднайте принаймні цих трьох + пороша+очка.
Володя Парасюк — Людина з великої літери, особливо на фоні названих.

Volodymyr Kostiv
Volodymyr Kostiv
9 лет назад

Шановні, Парасюк не унікальний, таких як він- десятки тисяч юнаків в державі, якщо не більше.. Просто Володя «засвітився» на укр.медіа просторі і вийшов такий собі- взірець молодого покоління. Інші юнаки мають скандали вдома, істерики мам, котрі не бажають відпускати сина- патріота на вельми ймовірну загибель , але таки йдуть боронити землю від промосковського лайна..

flayer@meta.ua
flayer@meta.ua
9 лет назад

Володя молодець! Унікальний, чи ні, але не замазаний в корупційних ділах та каже те, що думає більшість. У можновладців аж морди корчить. Хто же повинен їм в морду сказати правду, а бой плюнути за все «добро». Є така можливість, висвітлюй думку народу.

ольга
ольга
9 лет назад
Reply to  flayer@meta.ua

Почему Володя не рассказывает, за какие средства он с отцом кушает, и живет с начала майдана, судя по их действиям — они безработные???. Почему вы забываете, что Януковича хотели свергнуть еще евромайдан, и это были еще и их Гасла??. А на момент заявления Парасюка — люди Яныка уже заканчивали паковать вещи в фуры, чтоб тот сбежал?))

Я скажу так- конечно Володя молодец, говорит он верно, но толка нет в стране в любом случае. Небось сам Володя за олигарха голосовал,??)) хотя Гасла майдана были — прочь олигархи их политики….или не так?? Вы, молодое поколение — лучше бы не молиться начали на Парасюка- а своему старшему поколению — родителям, бабушкам- рассказали теневые схемы воровства в правительстве, за чей счет пиджак у президента и трусы)) и отчего у олигархов зарплата в тени на их предприятиях и т.д. — тогда Володе легче было бы говорить в эфире, и толку было бы больше. А то вы за него молитесь, а «воз который на месте))» менталитета украинца — обобрать на рынке, продать некачественный товар, грязные пляжи и т.д.

Алла Сенкевич
Алла Сенкевич
9 лет назад

Молодец парень! и Слава Богу,что у нас ТАКАЯ молодёжь! Дай Бог ему силы выстоять в этом чудовищном мире. И спасибо его родителям!

Олександр
Олександр
9 лет назад

Про якого блін президента ви тут балакаєте, він кращий в тому, що він робить зараз, а всіх в президенти ліпити не потрібно, в нас вже є президент. Йому б краще посаду на якій він буде всю ту шоблобратію на нари супроводжувати, антикорупціонер…

Смішно
Смішно
9 лет назад

Дивно чути такі слова на адресу людини, яку ви всі тут пишучі навіть не знаєте. Кожен раз переконуюсь що на висоти інші люди не попадають і повірте Парасюк не інший, він такий самий як всі в деяому підлий і підступний, з поганою освітою і досить темним минулим і мені дивно, яким чином ви в цьому популізмі побачили лідера нації. Якщо хочите побачити яка людина насправді дайте йому владу. Ось зробіть це і побачите дуже багато. Та навіть ця вдавана війна на сході, перепрошую але батальйон Дніпро який має найкраще забезпечення і навряд чи виїжджає з місця свого перебування в Дніпропетровську можна назвати учасником бойових дій. Дивні також ці люди журналісти: якщо хочите дізнатися хто такий Парасюк просто дізнайтеся коло його знайомств і поговріть з ними, дізнаєтесь дуже багато того, що є протилежністю образу який ви вперто створююєте в змі. А щодо непричетності до корупції, так по-перше ви не знаєте випадків де він був причетний, а по-друге будучи відеооператором очевидно в нього було «багато» можливостей до корупції)

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  Смішно

згоден на 10000%

Оксана
Оксана
9 лет назад
Reply to  Смішно

А ніхто і не каже, що він кращий чи гірший. Він взагалі тут ніякої ролі не грає. І президентом йому бути не треба. Погоджуюся, президент у нас вже є. Просто у Парасюка своя, особлива місія і він її виконує на всі 100%

Volodymyr Parasyuk
Volodymyr Parasyuk
9 лет назад
Reply to  Смішно

я би хотів почути факти і якщо ви такий сміливий назвіться хто ви, а не бутьте боягузом і популістом.

Чумацький Шлях
Чумацький Шлях
9 лет назад
Reply to  Смішно

погоджуюся на 10000%

Volodymyr Parasyuk
Volodymyr Parasyuk
9 лет назад

to Смішно, я би хотів почути факти і якщо ви такий сміливий назвіться хто ви, а не бутьте боягузом і популістом.

Kham Irreverent
Kham Irreverent
9 лет назад

Пара-сук….., це бiльше, нiж одна :))))

48
0
Would love your thoughts, please comment.x