Ср. Апр 24th, 2024

28 червня 1914 року — рівно сто років тому — в Сараєво був убитий спадкоємець австрійського престолу ерцгерцог Франц Фердинанд, що призвело до початку Першої світової війни. Сьогодні, без перебільшення, в Україні теж відбуваються епохальні події, від яких залежить доля не лише Європи, а усього світу. Якщо великі демократії світу не допоможуть нам зупинити Путіна і відбити його агресію на Донбасі та повернути Крим, якщо ми самі, врешті, не почнемо реально боротися, світ порине у вир Третьої світової війни. Адже цілком очевидно, що Путін не задовольниться однією Україною, йому кортитиме йти далі — країни Прибалтики, Грузія, Молдова, країни колишнього соцтабору — аж до нової Берлінської стіни.

По це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат України Олег Ляшко.

Поведінка Президента Порошенка мені нагадує британського прем’єра Чемберлена, який проводив політику умиротворення Гітлера. Порошенко сьогодні так само намагається задобрити нового гітлера Путіна — відмова від нових санкцій проти Росії, оголошення перемир’я терористам, намагання домовитися з Путіним щодо Донбасу за рахунок Криму, поступки в питанні мови, позаблокового статусу України, децентралізації тощо. Як пам’ятаємо з історії, спроби Чемберлена задобрити Гітлера (дозвіл на мілітаризацію Рейнської області, загарбання Судетської області Чехії) не зупинили агресора, а, навпаки, призвели до Другої світової війни. Нинішні спроби Порошенка домовитися з Путіним призведуть лише до поразки України. Путін ніколи не домовлятиметься з нами на збиток собі, домовленості з Росією можливі тільки за рахунок обмеження нашої незалежності, суверенітету, порушення територіальної цілісності.

На відміну від Петра Порошенка, я прихильник безкомпромісної боротьби з агресором Путіним. Вінстон Черчилль, який змінив Чемберлена на посаді прем’єра в 1940 році, теж був прихильником безкомпромісної боротьби з Гітлером. І хоча на початку війни Британія була значно слабша за Німеччину (як ми зараз проти Росії), у підсумку Гітлер був вщент переможений. Так само і ми: якщо хочемо перемогти — мусимо боротися. Слава Україні! Смерть ворогам!

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Первая трагедия РФ — рождение карлика, вторая — его
правление !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x