Чт. Апр 25th, 2024

Що обирають українці: ЕС чи Митний союз? З 21 по 24 грудня 2012 року за опитуванням фонду «Демократичні ініціативи» та Українського центру з економічних і політичних досліджень імені Разумкова, 48,4% українців висловило своє бачення у тому, що вступ України до Європейського союзу вважається необхідним. Проти інтегрування української держави до ЄС відповіло 29,2% респондентів, 22,4% – не змогли визначитися з відповіддю, повідомляє портал All-Smi.Net

Що стосувалося запитання щодо вступу України до Митного союзу в рамках Єдиного економічного простору за участю Росії, Білорусії та Казахстану, то 40,3% опитаних респондентів підтримали цю ідею. Натомість 36,7% відповіли про не підтримку даної ідеї, а 23% – не змогли дати чіткої відповіді.

Також під час опитування було запропоновано дати відповідь на запитання про своє бачення в ідеї вступу України до НАТО. Стосовно цього запитання, 60,2% респондентів не підтримали приєднання країни до альянсу. Проте виявилися і прихильники вступу держави до НАТО, кількість яких під час опитування склала 14,9%, 24,9% – не дали відповідь.

Респондентам було запропоновано відповісти на питання сьогодення – по якому інтеграційному шляху має рухатися Україна? Опитування показало, що 42,4% підтримало вступ держави до ЄС, 32,1% – до Митного союзу, 10,5 – не підтримали жодну ідею, а 15% – не відповіли на поставлене запитання.

Дослідження проводилося по всій території України. В ньому прийняло участь 2 009 респондентів віком від 18 років. Вибіркова похибка не перетнула межу 2,3%.

Опитування: По якому інтеграційному шляху має рухатися Україна?

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
IVAN BAZAVLUK
IVAN BAZAVLUK
11 лет назад

Молодці Свободівці !!! Женіть московіта геть з України !!! Так тримати, ніяких Мутнизх союзів з Ордою !!!

В Києві залишилася Замкова ( Киселівка) гора, де залишився фундемент замку Адама Кисіля , а також залишки замку-фортеці 5 — 9 ст., а ще нижче на Замковій — археологічні культурні шари ( Черняхівська арх. культура) , зарубинецька ( в Україні — 2 ст. до н.е — 2 ст. н.е. ), кльтури скіфського часу, 2 тис. до н.е. — трипільська, яку до речі українські археологи виявили також і по вул. Великій Житомирській на ділянці ( від рогу вулиць Володимирської і В.Житомирської і до Львської площі включно. На Печерському плато ( від мосту метро до арки «Дружби народів») розтащовувалося РЕЗИДЕЦІЯ ОСКОЛЬДА, де був його замок та інших Великих київських князів !!!

КИЇВ — 5 ТИСЯЧ РОКІВ БЕЗПЕРЕРВНОГО ЖИТТЯ !!!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x