Чт. Мар 28th, 2024

Олег ЛяшкоСильно не переймаючись політиками, особливо після передвиборних компаній, коли в хід йшов дешевий піар, розрахований на перше враження недалеких виборців: «ТигрЮля», Ляшко з вилами і т.д., останнім часом стало цікаво спостерігати за їх вчинками і словами. Дивитися Олега Ляшка в YouTube – стає цікавіше за перегляд трилера.

Після чергового: «Ти ж дивися, хто у цій владі – одна мафія і клоуни, наприклад, Ляшко». Отримано від розумних людей: «Без Ляшка мафії було б більше. Він їх всіх встрясує і не дає розслабитися».

Згадується роль блазнів при королівському дворі – їм дозволялося все, у тому числі говорити привселюдно правду в очі королю. А інакше як би той міг її дізнатися. Ляшко, не в образу, а в заслугу, грає роль саме такого блазня. Важко його слухати без посмішки, але в своєрідному стилі він виказує ті думки, які «культурні» люди в прямому ефірі озвучити не можуть. Як, наприклад, з Дмитром Кисельовим. На передачі у Савіка Шустера після перегляду ролика цього горезвісного ведучого про те, що Росія єдина країна, що може перетворити США у радіоактивний попіл, Олег Ляшко дав чітке визначенні Кисельову: « Подивіться будь-ласка на це наманекюрене і напедікюрене (як побачив через взуття?) «существо» про шо він може іше говорити, цей підерас? Вибачте мене. Він погрожує всьому світу ядерною зброєю. Хай він з собою розбереться!»

Шустер був у шоці. Ще у більшому, ніж від погроз ядерною зброєю вустами Кисельова. Савік ніяк не міг зрозуміти чи то Ляшко неадекватний, чи то «підарас» стало парламентським висловом. Шкода, що після цього вислову важливі речі, котрі озвучив Олег Ляшко сприймалися вже не так гостро и серйозно. А даремно.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Украина. Ближайшее будущее.
Муж приносит домой зайца.
— Жена, пожарь зайца на сале!
— Нет у нас сала…
— Ну, тогда пожарь на масле!
— Нет у нас масла…
— Ну, так пожарь просто так, на газе!!!
— Нет у нас газа!
Мужик в сердцах размахивается и выкидывает зайца в окно.
Заяц бежит и кричит: «Слава Украине! Героям слава!»
………

Андрей
Андрей
10 лет назад

Не воспринимаю мову- но рожа этого чуда очень неприятна.

Ірина
Ірина
10 лет назад

Автору, на всяк випадок, аби не проколювався в майбутньому: Шустера звати САВІК, якщо ви мали на увазі не якогось там Славіка з підворітні.
А щодо Ляшка, Ляшко — рупор нашого народу. І його поведінка цілком відповідає ситуації, яка відбувається в той чи інший час. Повірте, інтелігентом він теж може бути.

Автор
Автор
10 лет назад
Reply to  Ірина

Ок, виправимо. Випадковість. Таке ім’я — одне в Україні 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x