Пт. Апр 26th, 2024

"Україна як ніколи близька до громадянської війни" - БрюховецькийУ почесного президента Києво-Могилянської академії, члена групи Першого грудня В’ячеслава Брюховецького сьогодні під час сутичок влучила гумова куля, пише gazeta.ua.

Про це він розповів у ефірі 5 каналу. Пояснив, що куля влучила в область серця. Каже, що на момент попадання, у кишені на грудях мав окуляри.

«Останні роки влада поводилась безвідповідально, — заявив Брюховецький. —  Але зараз, відчувши безкарність, влада втратила контроль та здоровий глузд. Ми бачили безпорадність політиків знайти якесь рішення. Група Першого грудня, це старші люди, які мають досвід. Ми два місяці працювали над Національним актом свободи. Рибак нам клятвенно обіцяв, що нардепи дістануть текст. А зараз навіть не згадують про нього. Запропонували крок, як зробити нормальною нашу країну».

На питання журналістки про те, що можуть люди протиставити силі, науковець сказав:

«Сьогодні Україна як ніколи близько стоїть до громадянської війни. І як ніколи близько стоїть до перемоги країни над бандюками. Люди втомилися від цього. Не мають сил дивитися на це беззаконня, яке збагачує одних і робить бідними інших. Та зараз їх ніхто не примушує туди йти (на Майдан — ред). Це значно сильніше, ніж зброя і гумові кулі. За це доведеться відповідати. Переходьте до тих, хто захищає людей, а не б’є їх», — пояснив він свою позицію

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
V
V
10 лет назад

Война между гражданами — гражданская, проплаченных титушек и полицаев гражданами назвать нельзя.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x