Пт. Мар 29th, 2024

У місті Щастя бойовики із спеціальної снайперської крупнокаліберної гвинтівки «Вихлоп» обстріляли школуУпродовж вчорашнього дня бойовики обстрілювали місто Щастя. Крімтого бойовики вели обстріл зі спеціальної снайперської крупнокаліберної безшумної гвинтівки «Вихлоп» по позиціям сил АТО.

Про це на соцсторінці у Фейсбук повідомив начальник ГУМВС України у Луганській області Тетяна Погукай.

“Обстріли бойовиками міста Щастя почались приблизно з десятої ранку та продовжувались до вечора. Вогонь вівся з мінометів, автоматичних гранатометів «АГС-17», протитанкової зброї. Крім того, був зафіксований факт стрільби з боку окупованої території (с. Весела Гора) зі спеціальної снайперської крупнокаліберної безшумної гвинтівки «Вихлоп» (російського виробництва).
Саме з цієї гвинтівки під час учбового процесу була обстріляна школа № 56. З метою безпеки, усіх дітей було негайно розміщено у бомбосховищі”, – повідомила Тетяна.

“Співробітниками слідчо-оперативної групи при виїзді на місце встановлено, що на 1 поверсі в класній кімнаті розбите скло, пошкоджена стіна. На місці виявлена куля калібру 12,7 мм.
Даний факт зареєстрований. Проводиться перевірка”, – додала вона.

Українські військовослужбовці та співробітники міліції вживали заходів для врятування та захисту від обстрілів мирних мешканців. Поранених та постраждалих не має.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x