Сб. Апр 27th, 2024

У Криму розібралися з туристичним сезоном: У всьому винна УкраїнаКримська влада ще недавно повідомляла з посмішкою на обличчі, що тільки з Росії на прекрасні пляжі ПБК приїде відпочивати близько 8 мільйонів чоловік, пише uapress.info.

Почувши радісну звістку росіяни стали активно купувати довідки про проведену чудовому відпустку в Криму, щоб довести свій патріотизм начальству. Але жителі півострова не здавалися і впевнено чекали обіцяного потоку туристів, початок якого обіцяли постійно на завтра.

Але російські туроператори зізналися, що в перший місяць літнього сезону здравниці в Криму забиті до відмови лише на 30%. І місцева влада швидко розібралися в ситуації, знайшовши винних, якими виявилися прокляті жидобандерівці, які не дозволили мільйонам росіян нормально дістатися до моря.

«Вже в цьому році ми відчули, що приплив туристів був би значно більше, якби українська влада не перешкоджали з/д перевезеням. Ми сподіваємося, що закінчиться політика подвійних стандартів, розум візьме гору над святенництвом і егоїзмом окремих політиків, і до нас повернуться відпочиваючі з інших країн, які раніше приїжджали в Крим», — заявила віце-прем’єр Криму Євгена Бавикіна.

Варто відзначити, що жителям Криму краще не переживати, тому що незабаром Велика Росія почне будівництво моста через Керченську протоку, для чого регулярно влаштовують показові звіти і презентації проектів. Але весь спектакль завершився визнанням уряду РФ, що із запланованих коштів на освоєння Криму за програмою до 2020 року було вирішено залишити в проекті 65%. І однією з перших жертв покращення став керченський міст, що вирішили будувати по самому економного варіанту, оскільки цей проект являє собою складну технологічну задачу з величезним геополітичним потенціалом.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
6 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Норика
Норика
9 лет назад

Собираемся в Крым в конце августа( как обычно). Пока рано покупать билеты,но если будет с ними сложно, то не поедем только по этой причине.Других-нет.
Кстати, Трускавец, из которого недавно вернулась, тоже заполнен не более, чем на 30%. Санатории не заполнены даже наполовину, а дорогие- вообще пустуют. Русских-то нету!
Такой уж это год! Не до курортов большинству ни на Украине, ни в России,т.е. в Крыму.

123
123
9 лет назад
Reply to  Норика

«ни на Украине, ни в России» — ты уж пиши либо «на россии» либо «в украине»))
а то как вроде с презрением что ли — «на»

Вера
Вера
9 лет назад
Reply to  123

Говорю как лингвист,преподаватель русского языка в Москве: в русском языке с государствами Кипр,Куба,Украина и некоторыми др.используется предлог «на».Господа.неужели можно обидеться на ПРЕДЛОГ? Это же служебная часть речи,не несёт смысловой нагрузки!

Павлович
Павлович
9 лет назад
Reply to  Вера

А это такое правило есть — использования предлога относительно Украины? Или это всё же условноть? А обижаются не на предлог, а на тех преподавателей, кто применяет его неуместно не взирая на то, что в Украинской мове такое применение предлога режет слух её гражданам и выглядит оскорбительно. Но, повидимому, мацковским преподавателям это не понять, как и не понять того, что Украинская мова — это не наречие русского языка.

украинка
украинка
9 лет назад

У нас в рекламе отдыха Крым самый дешёвый. Говорят мало кто едет.

фенікс
фенікс
9 лет назад

Хто всрався ? — Невістка ! Так вона ж телят пасе ?! Так звідти ж вітер несе !!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x