Ср. Апр 24th, 2024

Шкиряк: Терористи відступають. Стан загальної деморалізації в рядах бойовиків щодня поглиблюєтьсяБойовики Донбассу безуспішно намагалися контратакувати втрачені позиції на кількох напрямках в Донецькій та Луганській областях. Сили АТО успішно відбили усі атаки терористів.

Таку думку висловлює на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк

“В зоні АТО. Російські терористи, задіявши усі свої резерви, безуспішно намагалися контратакувати втрачені позиції на кількох напрямках в Донецькій та Луганській областях. Їхньою метою була спроба прориву та поновлення комунікацій між російськими терористичними бандами ДНР-ЛНР, що були відрізані силами АТО. Втім, всі їхні спроби провалилися і були безрезультативними. Сили АТО успішно відбили усі атаки терористів, знищивши значну кількість живої сили і важкої техніки бойовиків. Терористи відступають. Стан загальної деморалізації в рядах бойовиків щодня поглиблюється. Дезертирство місцевих сепаратистів, що перебувають у паніці та відчаї, триває. Головним «аргументом» Кремля залишаються російські військові, що воюють проти України, їхні найманці та брехлива рашистська пропаганда, головним елементом котрої, залишається вкидання в мережу фейковоі інфи, змонтованих роликів або чергових «всьо пропало» з лінії фронту. Не допоможе!

Ватажки російських терористів, дедалі більше конфліктують між собою. Відбуваються чвари і бійки за розподіл награбованого майна та переділ сфер впливу на тимчасово окупованих територіях. Доходить до стрілянини. Зокрема, між бойовиками горлівських терористів «боцмана» і «баті».

Російські бандити, керовані кадровими офіцерами ЗС РФ, не припиняють жорстоко вбивати мирних громадян в тимчасово окупованих населених пунктах Донбасу. Терористи продовжують артилерійські і ракетні обстріли житлових кварталів усіх міст і селищ, де тимчасово орудують їхні злочинні угрупування. Зокрема, у Донецьку, Луганську та ін. Так у селищі Хрящувате під Краснодоном, бойовики знищили значну кількість приватних будинків. Крім, того, зухвалі напади і цинічні пограбування мешканців та розстріли місцевих громадян. На жаль, від рук російських бойовиків гинуть десятки невинних людей.
Практично щодня, спецпідрозділи МВС та СБУ, затримують в зоні АТО російських диверсантів, зрадників, коректувальників вогню, учасників сепаратиських рухів та членів терористичних банд. З явкою з повинною, до законної влади, продовжують приходити сепаратисти, що розчаровані у ДНР-ЛНР.

Наразі, тривають позиційні протистояння. Нашим військовикам йде підкріплення. Сили АТО планомірно проводять спецоперації безпосередньо на околицях Донецьку та Луганську і ведуть підготовку до рішаючоі активної фази операції зі звільнення цих та інших міст Донбасу. Ворог буде знищений!
Слава Украіні!”, – пише Зорян.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x