Пт. Апр 19th, 2024

Арсен Аваков занервував – квіточки вже не постить. Заява, опублікована на офіційній сторінці Правого сектору 16 серпня ввечері нарешті прочитана особисто міністром МВС України. Хоча у цій Заяві ні слова не згадується про самого міністра, він, беззаперечно, все прийняв як особистий виклик. Відповідно першим з політичного бомонда на неї відреагував.

Насправді представники Правого сектору всю свою увагу сконцентрували на генералові Євдокимові В.М., заступникові нині діючого міністра, а також колишньому заступникові Юрія Луценка.

Дмитро Ярош на своїй сторінці в Facebook написав: «Зважаючи на брудні інсинуації, і намагання вбити клин між Верховним головнокомандувачем і Добровольчим українським корпусом «Правий сектор», офіційно заявляю, що об’єктом нашого Звернення є наскрізь прогнила система МВС і один із сепаратистських приспішників – Євдокімов».

На тлі дилетантів у міліції Євдокимов склав собі репутацію такого собі «професіонала». У проміжку між посадами, Євдокимов з чистою совістю працював начальником служби безпеки одного з великих банків, що належить регіоналу.

У 2014 році за якісь невідомі «заслуги» перед народом Євдокимова знову запхнули в МВС заступником міністра. Всі, напевно надіялися, що у новій обстановці генерал відійде від «кришування» торгівлі наркотиками, не підтримуватиме стосунки з власником «Барабашово» — А. Фельдманом, перебуваючи у нього «зарплаті» і проявляючи підвищену лояльність до його проектів. Дехто мав надію, що забудуться злочинні зв’язки з криміналітетом Донецька, звільнення з посади начальника Луганського УБОЗ «за зв’язки з бандитами і корупцію».

Результат практичної роботи і «професіоналізму» Євдокимова стали очевидними при вбивстві Олександра Музичко. Останні події, пов’язані безпосередньо з генералом, змусили відреагувати керівництво Правого сектору. Опубліковано Звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом «негайно навести порядок у МВС, звільнити одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності».

Арсен Аваков не стримався. На цей раз допис на сторінці у Facebook належить саме йому, бо українською мовою офіційна особа держави Україна висловлюватися не вміє.

Тут дісталося Дмитру Ярошу за розстріляний під Донецьком автобус із 32 особами і за декілька фотографій з лінії фронту, за те, що бійці Правого сектору воюють без особливого розголосу. Дивно, що міністр МВС України так погано проінформований про справжню ситуацію щодо наявності бійців Правого сектору на Сході. І дивно, що відповідь на офіційну Заяву організації до Президента України викликало таку неоднозначну особисту реакцію. Ніяк не можна второпати — міністр МВС це холоднокровний командир силової структури, чи творча натура? «Відповідь» Авакова більш притаманна особистій розмові на кшталт: «Ти мене поважаєш?», але ніяк не оприлюдненню через соціальні мережі на розсуд мільйонів.

«Пиар больше чем жизнь, поза — еще больше… Ярош, Ярош — твоя проблема в том, что ты своим фиглярством брутального патриота обманываешь многих людей, что пошли за тобой в по сути нелегальные вооруженные формирования – без правил и основ, без законов и порядка. По сути, превращая поверивших вам людей в бессмысленное пушечное мясо неорганизованности.. И никакая война это не оправдает… И это не твое личное дело. Не тебе распоряжаться судьбами людей в такой способ.. И никакая война – это не оправдывает. Напротив, война отягощает такую твою позицию…», — пишет Аваков. «…На кого работаете Ярош? Или просто не дружите с головой?»

Так можна і образитися, особисто.

У «відповіді» присутні виправдання і безпідставні звинувачення. А у читачів виникає величезне бажання сказати: «Арсен Аваков, Ви підписуєтесь під кожним словом, написаним Вами?» Чи це просто гра на публіку, причому якусь слабовольну.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Олег
Олег
9 лет назад

А синочок,Alex Avakov -сепаратист чистої води. Ото батька підставив!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x