Пт. Апр 19th, 2024

Савик Шустер ушел. Не обещал вернуться…Ток-шоу «Шустер Live» припиняє подальшу співпрацю з телеканалом «Інтер».

Як відомо,  проект «Шустер Live»у ефір не вийшов.

У той же час, за інформацією «Комсомольської правди в Україні», рішення про те, чи залишиться Савік Шустер на «Інтері» з яким-небудь іншим проектом ще не прийнято.

Зазначимо, що 29 листопада, коли на програмі «Шустер Live» мав відбутися діалог між провладними та опозиційними депутатами, трансляцію передачі перервали показом російського серіалу. Пізніше Шустер пояснив усе технічним збоєм.

Нагадаємо, з 5 вересня 2008 року по грудень 2010 року програма Савіка Шустера виходила в прямому ефірі на ТРК «Україна», в 2010-2013 роках — на Першому національному. Після цього проект перейшов на «Інтер».

Нагадаємо, вчора стало відомо, що директор «Національних інформаційних систем» Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов пішли з каналу «Інтер». Також заяву про звільнення з телеканалу написала журналістка Ольга Червакова.

Новим керівником НІСу став Антон Нікітін, який наразі виконує обов’язки головного редактора і є членом правління телеканалу «Інтер».

Як уже повідомляв «ТелеПростір», «команда журналістів» глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, яка працювала на телеканалі «Інтер», планує найближчим часом запустити новий інформаційний канал, пише espreso.tv.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
123
123
10 лет назад

гнати з України кацапо-жида Шустера! Від нього — одна шкода.

да
да
10 лет назад
Reply to  123

123 ты урод. Шустер отличный журналист

Игорь Раюк
Игорь Раюк
10 лет назад
Reply to  123

Вместо Шустера , давай Чечетова , и все будут довольні : «… оцените шулера игры — разведёт как котят » !!!

Свідомий
Свідомий
10 лет назад

Шустер-Лайф це програма по промиванню мозоку народу України, за допомогою якого бандитська влада підсовувала народу фальшивих націоналістів, комуністів та лібералів. Розумні люди давно збагнули що цей зомбоскринці, в яку перетворився телевізор із Шустером всередені, вірити не можна. Бо все це брехня. Гнати, дійсно, цього шустера треба обратно до Росії.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x