Вт. Апр 23rd, 2024

Росіяни протестують проти війни. Є затриманіНа мітингу помітні прапори деяких російських партій і символіка з національними кольорами України. Багато людей прийшли з плакатами «Ні війні» і «Миру — мир».

На Марсовому полі в Санкт-Петербурзі проходить мітинг проти військового втручання Росії у справи України. Як пише «Росбалт», на акції зібралося близько 300 осіб.

На мітингу помітні прапори деяких російських партій і символіка з національними кольорами України. Багато людей прийшли з плакатами «Ні війні» і «Миру — мир».

Під час виступу депутата Ірини Комолової, яка виступила проти будь-якого військового втручання, невідомий намагався вирвати у неї мікрофон, пише pravda.com.ua

Організатори мітингу відтягнули хулігана. У справу тут же втрутився ОМОН, який відправив до автобусу як провокатора, так і людину, що намагалася його зупинити. Натовп почав скандувати «Ні провокаторам» і «Ні війні».

Як відомо, 1 березня Рада Федерації підтримала звернення президента РФ Володимира Путіна та дала згоду на введення російських Збройних Сил РФ на територію Криму.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x