Вт. Апр 23rd, 2024

Переселенці з Донбасу підтримують сепаратистів і відмовляються працюватиБіженці з Донбасу, які тимчасово переїжджають в інші регіони із зони АТО категорично не хочуть працювати на нових місцях. При цьому, на вулицях міст, які взяли на себе турботу про тимчасових переселенців, підвищився рівень вуличної злочинності. Про це заявляє заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов, новину передає Преса України.

«У першу чергу є питання до людей, які виїжджають із Сніжного, Слов’янська та Краматорська. Вони дуже агресивні, вважають, що їм тут всі винні, не хочуть працювати. Хоча з Донецька, наприклад, їдуть люди більш-менш адекватні. А звідти — це проблема. Причому вона полягає ще й у тому, що звідти поїхали самотні чоловіки», — розповідає Борис Філатов.

Згідно із твердженням заступника губернатора Дніпропетровщини серед прибулих людей дуже багато тих, хто завзято підтримує сепаратистів, такі люди не бажають соціально адаптуватися у регіоні. Також, існує проблема із налагодженням побуту переселенців та соціальним забезпеченням. Адже на сьогоднішній день ці нюанси не закріплені на законодавчому рівні.
«Ми зараз сидимо і думаємо, як цей процес (адаптації переселенців в Дніпропетровській області) у рамках чинного законодавства хоча б впорядкувати. Бо статусу у них немає, це не біженці, а тимчасово переміщені особи, громадяни України», — перераховує нагальні труднощі чиновник.

Також несподіванкою стало те, що зросла злочинність. Правоохоронні органи хотіли б вести особистий облік новоприбулих, однак поставити на примусовий контроль біженців практично неможливо, при цьому, працювати вони теж не хочуть.

«Їх неможливо піддати примусовій дактилоскопії, і найголовніше — вони працювати не хочуть», — розповідає чиновник.
Нагадаємо, Міністерство соціальної політики України має намір працевлаштувати на новому місці проживання максимально більшу кількість вимушених переселенців зі Сходу. Для цього людям пропонується на вибір понад 50 тисяч вакансій. Більша половина з них — це робочі спеціальності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
7 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
вася
вася
9 лет назад

По бендеровски в расход их,должны скакать от радости ватники, что их дома раздолбала непобедимая укроармия !(филат скоро будешь кушать полоний сука)

Ара
Ара
9 лет назад
Reply to  вася

Что-то ты вася сморозил- с бодуна

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад
Reply to  Ара

по поводу полония и филатова он всё прописал верно. Inavoidable, как говорят наши американские кураторы. Неизбежно!

Vov
Vov
9 лет назад

Во первых, не факт, что если зарегистрируешься, то тебя не отправят назад на фронт, убивать своих земляков, или здадут Бене как террориста, 10 штук на дороге не валяются. Пройти процедуры всяких скопий чреваты жесткими допросами нашими доблестными силовиками и возможно даже гвардейцами, а там даже СС отдыхает. Опять же при устройстве на работу, кроме проблем с военкоматом, большинство отправляют к фермерам на плантации вкалывать за пайку, Да и отношение там как к политзаключенным. Берить и живить и работайте где нам не гоже и радуйтесь жизни, недочеловеки. Премьер Яйценюх.,

Варвара
Варвара
9 лет назад

Что за бред.Что за жестокие допросы наших силовиков? Что значит бендеровцы разбомбили их дома? Ни слова правды в коментариях.Какие то фантазии нелепые.А кто не хочет работать, отправляйте в Россию.Им тут не нравится, читала , что в России отличные условия для беженцев.Серьезно.Люди попадут туда куда мечтали .

Max Payne
Max Payne
9 лет назад

А когда хохлы вообще работал? Ну разве только на стройках в Москве.

фенікс
фенікс
9 лет назад

Раби та нероби, гопота та зекашня — це плем»я вирощене на Донбасі десятиліттями гебешнею та ахметками з єфремками !!!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x