Пт. Мар 29th, 2024

Відомий сотник Самооборони Майдану Володимир Парасюк на своїй сторінці у Facebook показав своє бачення того, що відбувається зараз з країною. Далі пряма мова.

«Мабуть ніхто з нас не міг повірити, що можливо побороти Ахметова чи Януковича. А виявилось, що дуже навіть можна і ми це зробили.

Щоб усі розуміли і усвідомлювали те, що Український народ «помножив їх на 0″. Де зараз Ахметов, де його гроші?

Зараз наше основне завдання — не допустити, щоб антиукраїнський елемент відновив свої сили.

Колись після революції 2004 року часто чув, що нас зрадили і наступне повстання в Україні розпочнеться зі сходу. Я Вас вітаю, воно розпочалось.

Шуфричу по морді дали в Одесі, а не у Львові. В Харкові леніна кинули харків’яни, а не бандерівці з західної України. Такі як кернес, добкін і все їхнє кодло — це наш внутрішній ворог, якого маємо перемогти раз і назавжди, щоб навіть найменшого сліду від них не залишилось в історії нашої держави. Крок за кроком, впевнено, усі разом, ми виженемо усіх українофобів з нашої землі.

Ми зробили найважливіший крок — ми стали на шлях боротьби за свою Країну, за краще життя, за майбутнє для наших нащадків. Не завжди все йде гладко і не завжди ми отримуємо миттєвий результат, однак маємо бути оптимістами. Ми живемо в часи війни, в час змін. Можливо Бог обрав таку місію для нашого покоління — боротись і виборювати перемогу для наших дітей і для наших внуків.

Наша ціль — добитися того, щоб наступні покоління не ходили по майданах і не знали що таке війна. І ми доб’ємось цього, бо ми — могутній Український народ.

Ми переможемо! З нами Бог і Україна!», — підсумував Володимир Парасюк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x