Чт. Апр 25th, 2024

Яценюк озвучив секрет сильної ЄвропиПрем’єр-міністр України Арсеній Яценюк впевнений в тому, що Україна і ЄС мають гарні перспективи для взаємоспівпраці завдяки єдності.

Про це він заявив сьогодні в Німеччині на церемонії вручення Міжнародної премії Карла Великого Президентові Європейської Ради Герману Ван Ромпею, повідомляє Galnet з посиланням на Урядовий портал.

Прем’єр-міністр зазначив, що народ України пам’ятає високий вклад Президента Європейської Ради у збереження миру і стабільності в Україні. «Нам потрібен мир. Нікому не дозволено переглядати результати Другої світової війни, ніхто не має права порушувати Статут ООН, малювати нові кордони в Європі і зводити в Європі нові стіни», –  наголосив А. Яценюк.

Він додав, що необхідно думати про розширення ЄС: «Ми розуміємо наслідки, пов’язані з розширенням ЄС. Але йдеться не просто про розширення через включення нових країн – нам необхідно поглибити наші цінності. Ми повинні боротися за мир і свободу – і це наш обов’язок. Це те, чого просить народ України».

«Переконаний, що ми досягнемо успіху. Завдяки нашій єдності у нас буде сильна Європа, сильний Європейський Союз і сильна Україна», – підсумував А.Яценюк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Сильне, свідоме громадянське суспільство побудує сильну Україну — це наш шлях !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x