Пт. Апр 26th, 2024

Підлеглих терориста "Стрєлка" не пустили додому російські прикордонники Бойовиків, підпорядкованих терористу Ігорю «Стрєлку» Гіркіну, який очолює так звану ДНР, не пропустили через кордон російські прикордонники, йдеться в сюжеті «Новин 2+2«. Цю інформацію оприлюднив у себе на сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ — Станіслав Речинський.

Речинський дає два пояснення цьому факту: по-перше, Путін сподівається, що у відчаю терористи можуть перестріляти ще чимало наших військових, по-друге, розлючені бойовики на території Росії йому і самому не потрібні.

Загнані у глухий кут диверсанти, схоже, опинилися на роздоріжжі: їх і вдома не чекають, і в гостях на них оголошене «полювання». Нагадаємо, раніше Ігор Стрєлков закликав мешканців Слов’янська залишити місто і переїхати в безпечніші регіони, погрожуючи застосувати важку артилерію.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Кэгэбисты всегда зачищали своих асенизаторов !!!

Николай Будник
Николай Будник
9 лет назад

Да уж, действительно как то уж очень странно получается, украинские пограничники их пропускают домой без боя, а русские своих домой почему то не пропускают. Как вы думаете, кого в этом случае драть нужно?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x