Вт. Апр 23rd, 2024

Яценюк каже, що росіяни спершу дурять, а потім корчать покерфейсУкраїна не піде на переговори з Росією віч-на-віч, бо остерігається обману.

Про це Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк сказав на засіданні уряду у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У сучасних умовах двосторонні переговори без присутності США та Європейського союзу не видаються можливими… З ними (росіянами — ред.) тільки сядеш за стіл на двох, обов’язково дурять, а потім будуть казати, що так і було, з розумним та впевненим виразом обличчя», — заявив глава уряду.

Яценюк закликав російських партнерів до справедливих і чесних переговорів, оскільки, за його словами, «в Росії однобока справедливість: все, що вони говорять — це все правильно, все, що вони роблять, нападаючи на країни, підриваючи глобальну систему безпеки, руйнуючи кордони, це, виявляться, відповідає міжнародному законодавству».

Прем’єр висловив сподівання на те, що «з’явиться хоча б якась світла думка у наших російських сусідів і буде підписана відповідна угода між «Нафтогазом» і «Газпромом».

Яценюк також зазначив, що, коли до 29 травня Україна й Росія не підпишуть угоду по газу, вони зустрінуться в Стокгольмському арбітражному суді.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Закликати рашку до чесності, все одно, що повію до цнотливості !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x