Чт. Апр 18th, 2024

У «Свободи» і Віктора Федоровича є одна спільна рисаЯкщо політиків не навчив приклад Януковича, може хоча б навчить досвід «Свободи», бо вони програли рівно по тій самій причині, що і наш «Віктор Легітимний».

Янукович не хотів чути громадян, коли вони просили звільнити Захарченка. «Свобода» не хотіла чути громаду Львова, коли вони виступали проти Сех. Янукович не хотів притягнути до відповідальності «Беркут», «Свобода» не чула, коли казали, що Бенюк і Мірошніченко мають покласти мандати на стіл.

У «Свободи» і Віктора Федоровича є одна спільна риса. Вони так і не засвоїли стару єврейську мудрість від Коломойського — іноді треба пожертвувати чимось малим, щоб мати можоливість зберегти щось велике. Так і «Свобода» — могли пожертвувати двома депутатами і одним губернатором, щоб в перспективі зберегти Генпрокурора, фракцію у ВР і пару міністерств. Але, вони, як і Янукович, пішли до кінця і втратили все.

Кажу «все», бо не знаю жодної партії, яка б «самоочистилася», «модернізувалася» і знову була успішним проектом, пише Главком.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Ніколи не кажи ніколи, справжня свобода не зникає — це внутрішнє світосприйняття та світовираження …

1
0
Would love your thoughts, please comment.x