Ср. Апр 24th, 2024

Чоловіки, що не в Києві «дєла рєшают», а на Сході протистоять сепаратистам і терористам вельми не задоволені продовженням перемир’я під час якого втрачають своїх побратимів. Вони вимагають пояснень від Петра Порошенко і виправдань за смерті двадцяти двох вояків, що загинули в останні дні.

«У неділю, 29 червня об 11:00 добровольці батальйону Донбас з розгорнутими державними прапорами прибудуть до Києва. До Адміністрації Президента України. Ми хочемо подивитися в очі всенародно обраному Президенту і зробити все, щоб він почув Донбас і єдину Україн»у, — закликає Семен Семенченко зі сторінки Facebook. – «Скільки потрібно смертей, щоб країна і вищі керівники зрозуміли що йде війна! Знову терористи показали що з ними не можна домовлятися. Тривають обстріли наших постів, вбиті двоє військових і двоє поранено. Вимагаємо негайного введення воєнного стану! Для блага країни його треба ввести зверху, інакше це буде зроблено знизу, стихійно, з великою шкодою для держави. Прийшов час визначиться на чиєму боці влада. Діяти треба негайно. Почуйте нас!»

Володимир Парасюк з притаманною йому безкомпромісністю своє звернення зробив більш персоналізованим. Підтримуючи заклик Семена Семенченко, він звертається безпосередньо до Петра Порошенко: «Цікаво, якби Ваш син зараз сидів в окопі на сході, чи Ви б оголошували перемир’я? Думаю, навряд. Навпаки всі сили були б кинуті на те, щоб перемогти ворога. А що життя звичайних українських громадян менш цінне? Поки Ви вигадуєте фантастичні плани у владних кабінетах і ведете якісь переговори, тут гинуть люди. Але які можуть бути переговори з бандитами? Ви усвідомлюєте, що принижуєте Україну цими переговорами? Адже Ви ставите велику незалежну державу, визнану усім світом на один рівень із шайкою терористів. Тут нема з ким домовлятись».

Володимир Парасюк стверджує, що на Сході активізувалися «бомжі, алкаші, наркомани та інший непотріб, які не те, що не знають, що таке «федералізація», вони мабуть букву «Ф» писати не вміють. Ще маємо бабульок, яким вже Сталін рукою махає з того світу і вони дуже хочуть в підірацію, адже «мечтают умереть в Расии». Домовлятися немає з ким, всі адекватні жителі Сходу сьогодні стоять на боці України.

Сотник Парасюк виклав своє бачення виправлення ситуації і попередив Порошенко особисто: «Пане Порошенко, ви або робіть щось, або забирайтесь і далі свої шоколадки продавайте, бо якщо ні, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатись».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Бравіссімо !!! І так воно буде, якщо не візьмуться за розум !!!
Влада — це перш за все відповідальність перед власним народом, а не реверанси у бік газовозалежної Европи !!!

L.O. Ign
L.O. Ign
9 лет назад

Підтримую Володю.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x