Пт. Апр 19th, 2024

Володимир Путін насправді не є легітимним президентом РФ. Таку думку висловила оглядач The Washington Post Маша Гессен, пише Акула.

Гессен заявила, що при виборах президента Росії в 2012-му році були допущені серйозні фальсифікації, які ставлять під сумнів законність його обрання. Крім того, нелегітимний лідер Росії став першим, хто здійснив силове захоплення території Європи з часів Другої світової війни. Тому він не мав жодного права бути присутнім на святкуванні 70-ї річниці висадки союзних військ у Нормандії, яке днями пройшло у Франції. 

Від редакції: до цього можна додати ще й те, що Путін надав притулок справжнім злочинцям, яких звинуватили у злочинах проти людства, у сотнях смертей та відмиванні і вивезенні мільярдів бюджетних коштів, а також розпалі сепаратизму. Мова йде про Віктора Януковича, Віталія Захарченка, Віктора Пшонку, Олега Царьова та багатьох інших злочинців. Цей факт також ставить під сумнів право Путіна бути при владі в такій великій державі.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Да карлик давно вражеский агент !!! Так разос#ать территорию пу, зазомбировать свое население и сделать врагами на века два славянских народа — может только полный ботоксный имбицил !!!

Max Payne
Max Payne
9 лет назад

Мужчина Маша решила ляпнуть?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x