Чт. Мар 28th, 2024

Внутри настоящего дома Януковича. Секретные фото легендарной "Хонки""Українська правда" вперше публікує фотографії, зроблені всередині найбільш засекреченого об’єкту сучасної України – справжнього маєтку Віктора Януковича в "Межигір’ї", пише Українська Правда.

Це – легендарна "Хонка". Чотириповерховий палац, в якому мешкає президент, – найбільший в світі з дерев’яного брусу.

Минулого літа Янукович показав групі обраних тележурналістів один із будинків всередині резиденції. Обман полягав у тому, що продемонстрували гостьовий дім, в якому Янукович мешкав до 2011 року, поки будувалася "Хонка".

Навесні ж цього року ми вперше опублікували знімки дикої розкоші дебаркадера – комплексу відпочинку Януковича на воді, пришвартованого в затоці у "Межигір’ї", а також мисливського будинку Януковича в Сухолуччі.

Тепер на черзі – безпосередньо будинок, в якому зараз живе Янукович. За документами, "Хонка" належить фірмі "Танталіт", що контролюється родиною президента. Раніше цей палац перебував у балансі благодійного фонду "Відродження України" – ще однієї структури, на яку оформлюють майно Сім’ї. Але декілька років тому майно було переведено на компанію "Танталіт", яка транзитом через Австрію та Британію заховала своїх кінцевих власників у Ліхтенштейні.

"Українська правда" отримала фотографії від людини, яка в силу професійних обов’язків перебувала всередині "Хонки" на завершальному етапі оздоблювальних робіт. Наше джерело змогло хитрощами занести телефон всередину палацу Януковича та зняти побачене, від чого волосся стає дибки – як від уявної вартості робіт, так і від несмаку на межі з кітчем.

"Хонка" складається з чотирьох рівнів. З боку Київського моря там чотири поверхи, з фасадного, що виходить до в’їзду на територію "Межигір’я" – два.

Найнижчий – це мінус восьмий. Цифра означає, що рівень розташований мінус вісім метрів з боку фасаду. Фактично це – перший поверх, якщо дивитися з Київського моря.

Майже весь цей рівень займає так званий "лицарський зал" Януковича. Це величезне приміщення в лицарському стилі з фігурами в обмундируванні у повний зріст.

Крім того, стіни на цьому рівні прикрашають панно з римської мозаїки. Тут же розташований повноцінний приватний кінотеатр Януковича.

Поверхом вище – мінус четвертий рівень. Це значить, що він розташований на чотири метри нижче від рівня фасадного входу. Тут – гостьові кімнати, спальні, санвузли та зала з вітражами.

Далі – нульовий рівень, тобто центральне фойє "Хонки". Головний елемент тут – величезна зала площею понад 200 квадратних метрів, яка займає два поверхи. На підлозі – неймовірний паркет складної роботи, величний камін, основу якого становить мармур, а решта – складна різьба по дереву.

З нульового поверху тридцять сходів з італійського мармуру ведуть на останній, плюс п’ятий рівень. Це – зона господаря. Тут розташовані дві спальні Януковича з величезними лоджіями, звідки відкривається краєвид на Київське море.

Але це не все. На плюс п’ятому рівні також є… своя персональна каплиця Януковича з іконостасом із золота. Молитовна кімната президента поряд із його спальнею.

Фото з вікна "Хонки", зроблене нашим джерелом

За словами джерела "Української правди", ще в цьому палаці є кімната Януковича, де зберігається його арсенал мисливської зброї.

Всередині будинку Януковича домінує деревина від німецької компанії класу люкс "Брюнольд", зокрема – ліванський кедр. На об’єкті працювала команда німецьких фахівців, яка інсталювала спеціальне обладнання, аби дорогоцінне оздоблення не попсувалося через просідання будинку. Також усі меблі, виготовлені на спецзамовлення, приїздили монтувати іноземці.

Загальновідомо, що в спецільних загонах у "Межигір’ї" живуть страуси, а історія про втечу кенгуру з його приватного зоопарку, попри всю анекдотичність, також є правдою. Але джерело розповіло іще одну невтішну новину: виявляється, одного року в озерах "Межигір’я" померла вся риба, яку там спеціально розводили – і довелося починати все спочатку.

Про масштаб забудови "Межигір’я" розповідає промовистий факт, що на піку робіт через контрольно-пропускні пункти могло заходити по 500 працівників щодня! Тільки кількість садівників вимірювалося понад сотнею осіб. Бригади працювали цілодобово.

Джерело розповідає, що за двадцять хвилин до виїзду Януковича з "Межигір’я" робітникам забороняли залишати свої місця. Попри те, що всі вони проходили нечувані заходи безпеки. Коли ж Янукович приходив з інспекцією на саму "Хонку" — ще в процесі її спорудження, то працівники мали за годину піти з об’єкту.

Ця ілюстрована подорож до світу фантазій Януковича не каже нічого нового про його смаки. Проте дозволяє уявити, які захмарні гроші пішли тільки на цей один об’єкт. І головне – вона показує, що Янукович навіть у найстрашніших фантазіях не допускає, що з "нажитим непосильною працею" доведеться колись розпрощатися. Хоча насправді це залежить тільки від нас

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
20 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
старый
старый
11 лет назад

3,14 !!!

Igor Mais
Igor Mais
11 лет назад

Хороший детский дом будет!!!

Asterzv
Asterzv
11 лет назад

І після цього слухати казочку про «покращення»? І голосувати за ОЦЕ БИДЛО??????

Іван Кочубей
Іван Кочубей
11 лет назад

  що Янукович навіть у найстрашніших
фантазіях не допускає, що з «нажитим непосильною працею» доведеться
колись розпрощатися. Хоча насправді це залежить тільки від нас = наївні , Ви думаєте що ми всі, .»казлы которые,…= можем щось ПОМЫН7ЯТИ????? ХА-ХА-ХА!!! бИДЛО .ПОВИННО БУТИ В СТАЙНІ — І ВИБОРИ НІЧОГО НЕ ЗМІНЯТЬ! Вихід один — але потрібен той їхто підніме народ!

Asterzv
Asterzv
11 лет назад

 Частіше та побільше в деталях таких фото — і той, хто підніме — рано чи пізно з»явиться. А зараз вихід тільки один — ІТИ НА ВИБОРИ…

D-bazan
D-bazan
11 лет назад

І якому ж богові молиться це одоробло? Чи це часом не тому,що ім»я йому Лукавий?Тьфуу,мерзота…

conehko
conehko
11 лет назад

тут вже насправді немає слів—одні букви-матюки…..А ми дивуємося,що соц виплати відміняють.що пенсію добавляють не по сот і не по двісті,а по 6-10-15грв.То що ????будемо і далі терпіти7??От .які ж ми МОЛОДЦІ.

Бабка с котом
Бабка с котом
11 лет назад

Кота в Межигорье! Овоща в холодильник!

Opal
Opal
11 лет назад

Бандит він і є бандит. У всьому !!!

Андрій Луців
Андрій Луців
11 лет назад

Ми всі схильні до розкоші, так як при совку жили в недостачі, рано чи пізно все повинно стати на свої місця, так як іншого не дано !!!

Asterzv
Asterzv
11 лет назад

Так, жити в достатку — в цьому немає нічого поганого. Але цікаво, де цьому межа? Наскільки потрібно бути жадібним? В даному випадку, по-моєму, це вже перетворилося на хронічну хворобу… Це ж треба бути таким «хворобливо обділеним» — в прямому і переносному значенні цього слова…. Це вже просто виходить за будь-які рамки….

YFHJL
YFHJL
11 лет назад

…если Народ допустит к власти опять всю ЭТУ свору негодяев, то наверно так и есть, что»Мы Козлы…»

ЛАНА ШЕВЧЕНКО
ЛАНА ШЕВЧЕНКО
11 лет назад

Оце так дорвався до халяви!

шахтер
шахтер
11 лет назад

вычурность и безвкусица  говорит о тупости владельца,о его интеллекте.Дорогой  особняк забрал все наши покращення уже сегодня,заберет остальное если победит на выборах.Зачем это все современному человеку,это роскошь средневековья говорит сама за его хозяина.Раньше он мог иметь только слоников на комоде,но зато сейчас уж фантазии феодала не имеют границ,как нет границ его ненасытной наживы и ненависти к собственному народу. В этом весь наш гарант,гарант собственного благополучия.

Agnostik-mykola
Agnostik-mykola
11 лет назад

 Это ты верно заметил, а вот то , что КАЧАНОВСКАЯ СТАРУХА НА ЧАРТЕРЫ НА САРДИНИЮ И ТАМ  потратила , то уже в детский дом НЕ ПРЕВРАТИШЬ.Подробности НИЖЕ.
Тимошенко витратила на Іспанію понад 100 тисяч євро?

27.05.2011, 14:08Tablo ID

дурак
дурак
11 лет назад

жаль что вы не видели какой особняк юля в конча заспе снимает. Таких как Януковича надо три. Она за год платит столько больше, чем януковича весь стоит. Но это ж вам не интересно. Она ж тяжелым трудом на шахте заработала и теперь болеет бедная. Голосуем за юлю , ура

Asterzv
Asterzv
11 лет назад
Reply to  дурак

Далі ж*** лижете пахану? Ще мало показали вам фото? А ви бачили особняк Юлі? То давайте, викладіть фото. Дійде й до цього справа, якщо це дійсно так. Але в даному випадку цей «шок» Юлі не стосується.

Agnostik-mykola
Agnostik-mykola
11 лет назад
Reply to  Asterzv

Пол Экман , ведущий американский психолог, в своей книге «Психология лжи» приводит классификацию лжи. Одна из разновидностей лжи -неполная правда. Под ее влиянием , человек приходит к ОШИБОЧНОМУ МНЕНИю. Этот недостаток имеется в материале, который мы обсуждаем. Да ВОНЯ на миссию «Немыря и К° » потратила уже десяток Межигорий — а перманентный круиз ЖУЖЫ по миру, а ее же ресторанчик на «Шота Руставели», а ее же пребывание в Лондоне в течение 9 (ДЕВЯТИ) лет с наймом квартиры для жилья, прислуги и охраны ? За домик в Конча Заспе я молчу — уже другие сказали. А сколько Власенко «надоил» за 2 года? Дальше продолжи сам — здесь места мало. 

Arkadiy Chernyuk
Arkadiy Chernyuk
11 лет назад

Чем больше у нас будет богатых, тем лучше для всех. В 1917 году мы боролись, что б не было богатых. Чем закончилось — знаете. Просто кто-то должен быть первым богатым. Мы вслед за ним…

Glina 83
Glina 83
11 лет назад

Друзья, всё по понятиям!! Как у настоящего Дона Карлеонэ!!;)

20
0
Would love your thoughts, please comment.x