Чт. Апр 25th, 2024

Влада планує запровадити сенсорну кнопку в РадіБільшість розглядає законопроект про запровадження сенсорної кнопки, що унеможливить голосування депутатів не лише за себе. Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав в.о. Президента України Олександр Турчинов, передає кореспондент УНН.

«Розглядаємо проект запровадження сенсорної кнопки, щоб спокуси не було(голосувати не лише за себе — Ред.)», — сказав Тучинов.

В.о. Президента повідомив, що найближчим часом систему «Рада» буде протестовано на предмет можливості використання сенсорної кнопки. Водночас в.о. Президента не сказав, коли саме буде впроваджено сенсорну кнопку.

Раніше «регіонали» звинувачували нинішню більшість в неособистому голосуванні. Зокрема опозиціонери продемонстрували фотографію, що свідчила, на їхню думку, про неособисте голосування одного з депутатів більшості під час включення до порядку денного одного з антикризових законопроектів.

Запровадити сенсорну кнопку пропонував раніше прем’єр Арсеній Яценюк за часів свого спікерства. Проте ідею не було зреалізовано.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x