Пт. Апр 26th, 2024

Пушилин зібрався проводити «роботу з формування соціально-економічного сектору». arenanews.com.ua Донецький терорист чекає вказівок від Суркова Ватажок терористичної «ДНР» Денис Пушилін заявив, що найближчим часом не збирається повертатися у Донецьк і залишиться в Москві для проведення консультацій, в тому числі з помічником президента Росії Владиславом Сурковим, пише tsn.ua.

Про це він сказав на прес-конференції в Москві у вівторок, 17 червня. «Зараз необхідно бути присутнім тут і провести певну роботу з формування громадянських інститутів, формування соціально-економічного сектору», — сказав Пушилін.

Зазначимо, що офіційно до повноважень колишнього заступника голови кремлівської адміністрації Владислава Суркова не входить контроль за ситуацією в Україні.

З вересня 2013 року він займає посаду помічника Володимира Путіна і займається питаннями, пов’язаними із невизнаними республіками Абхазія і Південна Осетія. Нагадаємо, що минулого тижня ватажок донецьких терористів Пушилін безперешкодно виїхав до Москви. Своє «турне» терорист розпочав з відвідин Держдуми, де він провів переговори з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським. Пушилин зізнався, що отримує вказівки від російських політиків.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x