Ср. Май 1st, 2024

Те що вчинили “свободівці” з головою НТКУ неприпустимо – ЯценюкПрем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає не припустимими для демократичного суспільства дії народних депутатів, які намагаються силою вирішувати кадрові питання. Тим більше в такій делікатній сфері, як Національна телекомпанія України, передає прес-служба КМУ.

“Це не наші підходи. Країна, яка йде до Європейського Союзу буде сповідувати на ділі базові принципи та цінності європейської спільноти.

Оцінку роботі керівництва Національної телекомпанії України має давати Кабінет Міністрів України відповідно до діючого законодавства країни”, – йдеться у заяві.

Нагадаємо, “свободівець” Олександр Аронець повідомив, що вони змусили написати керівника Першого національного Пантелеймонова заяву про відставку.

“Змусили написати керівника Першого національного Пантелеймонова заяву про відставку. За часів Януковича був заступником Бенкендорфа з інформаційної політики, тобто особисто зомбував українців і переконував, що пакращення вже наступило і коли людей вбивали, показував серіали про російську армію”, – повідомив “свободівець”, пише 7days-ua.com.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
5 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Вежливый
Вежливый
10 лет назад

Это не первая выходка Свободовцев которая на руку кремлю. У меня закрадываются сомнения — на чьей они стороне?????

Справедливый Дядя
Справедливый Дядя
10 лет назад

у меня складывается впечатление, что у свободы и тягнибока вообще шизофрения в последнее время. клоуны долбанутые. они не нужны скйчас в политике в нашей сложнейшей ситуации

ганьба свободе
ганьба свободе
10 лет назад

да,мне стыдно,что я так верил «свободе» и за них голосовал,что они вытворяют,это позор на всю европу……..жаль….

Дмитрий
Дмитрий
10 лет назад

Если честно то после этого случая я задумался… Всегда был за майдан но после выходок правого сектора и этих свободовцев… А действительно ли врет Путин о бендеровцах??? наведите порядок у себя в «свободе» *- стыдно смотреть! Не позорьте Украину!

GESS
GESS
10 лет назад

Нужно обратиться к Путину с просьбой о присвоении звания Героя России,Тягнибоку,Мирошниченко,Ильенко,Бенюку. Героям слава

5
0
Would love your thoughts, please comment.x