Чт. Апр 25th, 2024

Сепаратисти зустрінуть серйозний спротив на північно-східному кордоні - АрестовичПісля Луганської та Донецької областей Путін спробує розхитати ситуацію ще в шести регіонах України. Йдеться про Одеську, Миколаївську, Херсонську, Харківську, Запорізьку та Дніпропетровську області.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав військовий експерт Олексій Арестович.

Водночас він не став прогнозувати можливість введення російських «миротворців» в Україну на травневі свята.

«Суто технічно російські сили знаходяться в повній бойовій готовності для виконання завдань. Політично такі рішення приймаються у Росії однією людиною і залежать від суми факторів, які ми не можемо прорахувати», — зазначив експерт.

Наступними областями, де слід очікувати провокацій є , на думку експерта, Харківська та Одеська області. Не виключені провокативні дії і на Київщині. «Можуть бути провокації навіть у західних регіонах», — припустив Арестович.

Він переконаний, що серйозний спротив сепаратистам може вчинити український народ.

«Червона лінія українського спротиву північний та східний кордон — Київщина, Черкащина, Дніпропетровщина, Одещина. Це кордон етнічного розлому. Все що до цього, будемо, ймовірно, віддавати. А далі народ просто підніметься, візьме зброю і почне спротив».

Крім того, експерт вважає, що загарбницьким планам Росії щодо України можуть завадити санкції з боку Заходу.

«На заході дуже серйозно налаштовані валити путінський режим. Вони вже прийняли рішення, що, якщо людина небезпечна для світової системи, то її потрібно прибирати», — зазначив експерт.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maxim Ochakivski
Maxim Ochakivski
9 лет назад

А в Украине че та ни че, все делается через жопу.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x