Чт. Апр 25th, 2024

Сегодня, 30 июня, в 22.00 подходит к концу режим прекращения огня, объявленный Президентом Украины Петром Порошенко, передает Обозреватель.

Уже сегодня Глава государства может отдать приказ силам антитеррористической операции в Донбассе продолжить выполнение поставленных задач в связи с окончанием перемирья.

Также, несмотря на обещания остановить огонь, террористы продолжают не соблюдать перемирье, так в в последние три дня боевики неоднократно обстреливали позиции сил АТО, кроме того в Славянске террористы обстреляли жилые кварталы, в результате чего погибло восемь мирных жителей.

Также боевики «ДНР» взяли под контроль часть ПВО. В Луганске террористы атаковали ракетами блокпост АТО.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
5 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Все уже знают, чем закончилось «перемирие по-новому» …

Богдан Смирнов
Богдан Смирнов
9 лет назад

Зараз в нашої країні стало дуже багато військових романтиків, які, надивившись на війну по телебаченню, та награвшись на комп’ютері вважають, що війна це добре. Свої вислови вони роблять достоянієм суспільства завдяки інтернету, чим ще більше збільшують число бажаючих, щоб війна йшла.
Але, треба зрозуміти, що війна, це зло. Завдякі війні:
1. Звертаються соціальні програми, бо гроші потрібні для гармат та танків. На сьогодні вже суттєво зменшені соціальні виплати на дітей, не підвищуються пенсії та зарплатня, не йде мова про льготне житло для молодих сімей, звернуто програму виплат чорнобильцям і т.д.
2. Інвестори не ризикують вкладати гроші в бізнес у країні, де йде війна. Підприємства припиняють розвиток. Тому, навіть у тих підприємствах, що за часів війни працюють стабільно, виникає суттєве відставання від аналогічних в інших країнах, що зменшує їх конкурентоспроможність.
3. Повністю вмирає ціла низка галузей промисловості, наприклад будівництво, туризм.
4. Міжнародні транспортні потоки обходять Україну стороною.
5. Банки виводять фінанси з країни, що зменшує фінансові запаси та робить ймовірною фінансову кризу
6. Зменшується кількість робочих місць, що частково компенсується завдяки мобілізації, але, коли війна скінчиться (а вона скінчиться), пройде демобілізація, яка вибросить на ринок труда дуже багато безробітних героїв, ким з пустої казни ніхто не стане допомагать. До чого це призведе…
7. Росте напруга серед тих, хто воює не на дивані, а за 2500 грн. свю голову кладе під кулі.
8. Трупи.
9. Поранені та інваліди.
10. Зруйновані будівлі, автомобілі, мости, збиті літаки.
Список можно продовжувати. Але, це не головне. Головне зараз — це закривати рота диванним горлопанам та екстрімістам, які призивають до продовження бойових дій. Перщі не розуміють, що роблять, другі мають від войни свою вигоду. Вони або, мають долю в розкраданні військового бюджету, або служать тому кто має долю, або знайшли свої засоби збагачення (наприклад мародерство). Ще війна потрібна військовим авантюристам, «джентельменам удачі», які заради воюють заради адреналіну в крові. Але вони не тільки воюють, вони заважають мирному процесу, і, зібравшись разом, являють велику силу, яка сьогодні ще й озброєна.
Нам потрібен мир, а починається мир з перемір’я та перемовин.

умный
умный
9 лет назад

совершенно верно ,вот по этому «войнушку» нужно быстро победоностно закончить рас и навсегда!

Andrey Andreev
Andrey Andreev
9 лет назад

Мир бывает разный. У рабов вон тоже- плетка по спине не гуляет- значит сейчас мир.

Лена
Лена
9 лет назад

Богдан Смирнов Дай Бог Вам здоровья!
Хоть один умный человек! А тот кто за «войнушку» — тот от автоматных
очередей не просыпался и с детьми на руках от артобстрела на улицу не
выскакивал.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x