Чт. Апр 25th, 2024

Провина за теракт з літаком Боінг-777, повністю лежить на головному спонсорі тероризму в Україні – Путіні, який повинен відповісти за злочини у Міжнародному трибуналі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Олег Ляшко.

“Світове співтовариство вимагає притягнення до відповідальності за збитий літак винуватців цієї страшної трагедії. Я повністю розділяю цю позицію. Усі ми розуміємо, що провина за теракт лежить на головному спонсору терористів Путіні. Переконаний: тепер йому точно не уникнути Міжнародного трибуналу. Але навіщо було зволікати стільки часу?” – говорить Ляшко.

Також Ляшко додав, що кілька тижнів тому подавав до Верховної Ради два законопроекти про притягнення Путіна и керівництва РФ до відповідальності за злочини:

“У мене були пропозиції, які б дозволили уникнути цієї трагедії. Два моїх законопроекти – про звернення до ГПУ про притягнення Путіна до відповідальності та про звернення до Міжнародного кримінального суду щодо розслідування злочинів проти людяності, воєнних злочинів, скоєних вищими посадовцями РФ – були подані ще кілька тижнів тому і були як ніколи на часі. Але у парламентарів не доходили до них руки. Наполягатиму, щоб ці документи були обов’язково розглянуті у Верховній Раді у вівторок. За зволікання розплачуються життями сотні ні в чому не винних людей”.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
хахол членоф
хахол членоф
9 лет назад

Ляшка, ты яйценюхавский пидарашка… Иди саси в раду у кала’мойша

Андрей Рябов
Андрей Рябов
9 лет назад

Ляшко научит как скрываться от правосудия ) он же скрылся от уголовных дел по педофилии, любитель маленьких мальчиков!!!

и горёчек
и горёчек
9 лет назад

кто б говорил о преступлениях,но только не Ляшко.у него их столько,что на расстрел потянет или лет на 500.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x