Чт. Мар 28th, 2024

Путін піде далі: ми маємо готуватися до найгірших сценаріїв – адміралРосійська військова агресія проти України зруйнувала всю європейську систему безпеки, починаючі з Хельсинського акту, який визначив непорушність європейських кордонів після Другої світової війни. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив колишній перший заступник начальника Генштабу збройних сил України, адмірал Ігор Кабаненко, пише УНН.

“Фактично це спроба створити новий європейський порядок, де немає України і багатьох інших суб’єктів державності. А натомість є імперія, яка будується на засадах військової сили і тоталітарних принципах. Ми повинні зрозуміти це, і, гадаю, на Заході також вже починають це розуміти”, — сказав Кабаненко.

На його думку, Україна може розраховувати тільки на власні сили і самостійно вирішувати питання незалежності.

“Ми повинні захистити самі себе, адже ніхто не буде за нас воювати. Ніхто за нас не вирішить питання нашої незалежності і безпеки, бо так побудований демократичний світ. Тим паче, що ми не є членами системи колективної безпеки. Тобто в цій ситуації ми можемо розраховувати лише на власні сили. Але допомога, сподіваюсь, буде в різних площинах”, — вважає адмірал.

І.Кабаненко переконаний, що Україні слід готуватися до найгірших сценаріїв.

“Багато хто сьогодні вважає, що все обійдеться, але це не так. Адже військові індикатори та аспекти того, що відбувається, свідчать, що ми повинні ментально, морально, свідомо готуватися до найгірших сценаріїв. Ми повинні перейти від свідомості мирного часу, до свідомості війни. Це також дуже важливо, Це принципові речі, які також працюватимуть на нашу перемогу”, — підсумував Кабаненко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Olha
Olha
10 лет назад

І шо на це сказала цариця верховнокомандуюча?В мене склалось враження ,що військові України всі філософи.

Иван
Иван
10 лет назад

Складається враженя, що Кабанов — засланий козачок. Основне його завдання — сіяти паніку. Те ж саме робить колишній радник Путіна Іларіонов.

Olha
Olha
10 лет назад

Україна в небезпеці.Наполягаю:1.Всі мери прикордонних міст повинні підготувати в найкоротший строк сховища для людей. 2.Так як самозванна влада самоусунулась від керування державою і держава в небезпеці ,прошу мерів міст зв’язатись з президентом Януковичем.3.Командуючим всіх родів військ ,полковникам (якщо командуючий саботує) негайно зв’язатись з президентом Януковичем.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x