Вт. Апр 23rd, 2024

Одного з членів так званої «самооборони Криму» Бенеса Айо помітили сьогодні журналісти на мітингу на підтримку екс -президента України Віктора Януковича в Донецьку

Про це з посиланням на сайт «Преступности.Нет» .

Ще 20 березня російське видання «Lifenews» опублікувало розповідь про «темношкірого жителя Лондона» Бенеса Айо, який вирішив вступити в сили «самооборони Криму» і приїхав до Сімферополя. Нібито Бенес, якого російське ЗМІ назвало Беня-антимайдан, «прямо з Англії» приїхав до Криму, щоб «протистояти провокаціям українських радикалів».

Також відзначається, що Бенес є прихильником партії Едуарда Лимонова «Інша Росія» (радикальний рух націонал-більшовицького та націоналістичного спрямування, гасло якого «Росія — усе, решта — ніщо»). Раніше побував у Палестині в складі гуманітарної місії, «де не раз доводилося ухилятися від куль, коли ізраїльські силовики розганяли демонстрації», пише «Lifenews». 

Батько Бенеса — представник племені Ланго з Уганди, мати — родом з Росії, згодом вона переїхала до Латвії. Народився і виріс Бенес в Латвії, там і вступив до лав «лимонівців». Сам «Беня» нібито приїхав до Криму, щоб «бандерівцям життя солодким не здавалося» і говорить, що «завжди відчував себе частиною російського світу і готовий захищати його в Криму».

У Сімферополі «Беня-антимайдан» нібито патрулював вулиці — ходив по столиці Криму в камуфляжі і пив чай. За даними російського видання, тепер Бенес сподівається, що після «самооборони» його приймуть до лав Російської армії.

Але в Криму він довго не затримався: 22 березня журналісти сфотографували Бенеса на мітингу на підтримку Януковича. 

За Януковича в Донецьку агітував аксьонівський негр "Беня-антимайдан"

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
АА
АА
10 лет назад

Дончане, вы что не можете обезьяну на пальму загнать?

Натали
Натали
10 лет назад

вообще уже….

vento
vento
10 лет назад

Гнать с Украины «» метлой! ЧЕМ БЫСТРЕЕ ТЕМ ЛУЧШЕ! Вот вам и пример фашизма!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x