Пт. Мар 29th, 2024

Задля об’єктивності пишу і про Порошенко. Ну не подобається він мені, серцем чую, інтуїція зашкалює і фактів хоч відбавляй, і очі недобрі. Людина, яка вміє м’яко добиватися свого, бути у гарних, родинних чи ділових стосунках зі всіма і при кожній владі, яка в політиці давно, а в бізнесі ще давніше не може бути «свіжою хвилею». Його особисті якості і його дії говорять лише про одне – він яскравий політичний хамелеон.

На Петра Порошенко зібрано вагон матеріалу і компромату, а рейтинг зростає. Безліч звинувачень у використанні влади у власних цілях, а рейтинг зростає. Членство у Партії регіонів серед українських патріотів, як чорна мітка, або червона ганчірка – Порошенко ж її створив і рейтинг його зростає.

А Порошенко на бульдозері 1 грудня – це взагалі таємниця за десятьма замками. Певно жоден з тих, що скандував: «Порошенко – на@й!» тоді за нього не голосував сьогодні. Це був початок Майдану від якого, як на сьогодні, найбільше виграв саме Петро Порошенко. Він вдало зіграв технологічно, не прагнув бути в перших рядах, але завжди з’являвся у потрібний час у потрібному місці. Як тільки в Києві загострення – Порошенко закордоном налагоджує стосунки із Заходом, як представник народу. За час Майдану йому майже вдалося нейтралізувати в очах опозиційного виборця негативний шлейф перебування в уряді Азарова. Поки трійця опозиціонерів вдало чи не вдало, але брала на себе функції політичних переговірників, Порошенко збирав політичні дивіденди. Фактично Майдан виявився набагато вигідніший Порошенку, аніж він та його 5 канал Майдану.

Олег Соскін в свій час назвав Порошенко «гримучою сумішшю, олігарха і політика в одному флаконі, суміш їжачка і вужа». А мишами буде народ? .

Петро Порошенко таки буде президентом, адже інтуїція і тут зашкалює. Він, однозначно, кращий за Януковича і за Тимошенко також, і , певно, за кожного, хто стоїть у списках кандидатів. Кращий тим, що його вибір – це свідома воля народу, який іде на компроміс.

Але, якщо Петро Порошенко, чи хто б там не був десь там при владі, після театралізованого виступу на колісниці Юлії Тимошенко, не зрозумів, що брехня не пройде, то його чекатиме — ні, не Майдан, до Майдану-3 не дійде. Буде ганебне вигнання самої особи і його сім’ї.

Тому народу розслаблятися не варто, порох у порохівницях тримати сухим, а зброю змащеною. Будуємо нову Україну, громадяни! І справ ще багато.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Справжня пропаганда виникає тоді, коли виникає потреба в маніпулюванні великими массами народу.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x