Пт. Апр 26th, 2024

Правий сектор

В умовах погіршення ситуації на Донбасі і в цілому в Україні «Правий сектор» оголосив про початок всеукраїнського набору до лав організації. Дмитро Ярош, вже не звертаючи увагу на російську істерику навколо його імені, відкрито повідомляє про своє перебування в зоні АТО, про умови ведення війни і про, переважно, партизанський підхід до воєнних дій.

Вже не приховується інформація про втрати – майже щодня приходять звістки про смерть чи поранення членів цієї організації. Це, звичайно, не 2423 особи про які написав російський професор Ігор Панарин, але втрати є і вони суттєві. Війна в Україні не вщухає. Але «Правий сектор» готується не лише до війни на Донбасі, але і до внутрішньої політичної війни. Оголошено про вибори до парламенту. Отже цей фронт також варто відвоювати.

Таким чином, метою всеукраїнського набору до лав «Правого сектору» є – поповнення рядів бійців, здатних захистити свою Батьківщину на Сході і набір патріотів, готових відстоювати людські інтереси в політичному і правовому полі.

Певно, в амбіційних планах «Правого сектору» замінити колишні опозиційні, а тепер провладні партії «Батьківщина» і «Свобода». Враховуючи, що ті вже проявили себе в повній мірі, цілком можливим є перетягування частини електорату на користь «Правого сектору». Хоча вибори президента показали, що українці не в захопленні від націоналістичних рухів, з часу тих виборів багато чого змінилося.

Відтак, в Україні може сформуватися справді вагома політично-воєнна сила з націоналістичними поглядами – саме те, чого найбільше боялися політики Росії і чим лякають маленьких росіян.

«Ми пропонуємо всім патріотам не політичні ігри та договорняки, не обіцянки та «гречку», а прості й зрозумілі речі, які ми будемо робити разом:

боронити українську землю від загарбників, звільняти Донбас від терористів, Крим від окупантів;

очищувати владу та чиновництво від зрадників та хабарників;

змінювати систему влади на проукраїнську, чесну та прозору;

будувати разом соборну, суверенну, заможну Україну.

Народжена Майданом партія «Правий сектор» об’єднує під своїми знаменами справжніх патріотів. Тих, хто справді готовий без зайвих слів боротися за справедливість, вільне життя, мир та добробут. Боротися за Україну. Боротися так, як ми боролися на Майдані. Разом – і до кінця!» — з офіційного звернення «Правого сектору».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x