Ср. Апр 24th, 2024

Порошенко переконаний, що новий президент розпустить РадуПісля обрання президента, українців можуть чекати парламентські вибори, каже Петро Порошенко, пише ТСН.

Кандидат в президенти України, позафракційний народний депутат Петро Порошенко переконаний, що після проведення президентських виборів необхідно переобрати Верховну Раду.

«Новий президент, який буде обраний, розпустить парламент і оголосить вибори (парламентські – ред.)», — заявив він в ході зустрічі з жителями Нової Каховки (Херсонська обл.) у неділю. Нагадаэмо, що кандидат у президенти України Петро Порошенко продовжує збільшувати підтримку.

Про це повідомляється в даних соціологічного опитування, проведеного службою Центру Разумкова. Так, якби вибори відбулися в найближчі дні, то за Порошенка проголосували б 33,3% усіх опитаних, або 47,7% серед тих, хто збирається взяти участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме. За кандидата в президенти Юлію Тимошенко готові проголосувати 10% усіх респондентів або 14,8% тих, хто збирається взяти участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Юрий Распопов
Юрий Распопов
9 лет назад

А Порошенко не может назвать причину роспуска Рады? Или это по желанию его левой ноги?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x