Ср. Апр 24th, 2024

Президент України Петро Порошенко на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи заявив, що налагодження нормальних відносин між Україною і Російською Федерацією не можливе без повернення Кримського півострова.

«Без повернення Криму нормалізація наших відносин неможлива. Але ми люди миру. І тому українська влада, і я, як президент, виступили з мирним планом», – зазначив український Президент у Страсбурзі.

Порошенко вкотре нагадав, що Путін підтримав його мирний план і наразі українська сторона очікує на реальну підтримку з боку РФ.

«І ми чекаємо цих дій. Посильте охорону кордонів, зупиніть нелегальний потік техніки, перестаньте рекрутувати найманців, зрештою, відведіть війська», — наголосив лідер України.

Раніше Порошенко заявив, що представники терористичних організацій ДНР і ЛНР проявили інтерес до переговорів стосовно мирного врегулювання конфлікту на сході України, пише Преса України.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Зовсім нормальні відносини не можливі навіть при поверненні Криму — рашка — це повне людське лузерство, аморальність, бездуховність, без честі, совісті та гідності — плем»я мокші !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x