Пт. Мар 29th, 2024

Віктора Пшонку затримали в Італії Колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонку заарештували в Італії. Про це повідомляє інтернет-видання «Європейська Україна» з посиланням на італійську поліцію. Про місцезнаходження екс-генпрокурора стало відомо від українки, яка працює покоївкою в маєтку Прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, що знаходиться у передмісті Риму.

“Тривалий час сусідня вілла пустувала, і на ній не було нікого, окрім охорони, – приводить видання свідчення жінки. – І охоронці якісь дивні були: розмовляти не хотіли, до себе не пускали, а на формі в них великими буквами було написано “AQUILA” [з італ. «беркут» — ред.]. Але останнім часом я почала помічати, як по території маєтку прогулюється якийсь товстенький сивочолий мужчина. Щовечора він виходив на балкон, одягнений у білу рясу з червоним плащем через плече і лавровим вінком на голові, підіймав праву руку доверху і ніби промову оголошував.

Також я помітила жінку, пишногруду блондинку, схожу на Скарлетт Йоханссон пенсійного віку. Спочатку я думала, що це якісь сектанти, але ретельно придивившись впізнала в них Віктора Пшонку і його дружину. Тоді я й викликала поліцію.”

За свідченням італійських полісменів, Віктор Пшонка чинив неабиякий спротив при арешті. Поліцейського, що зачитав постанову про арешт, він обізвав “Брутом”, а хлопців, що вели екс-генпрокурора під арешт, він настирливо просив “не переходити Рубікон”. Та пізніше Пшонка все ж втихомирився зі словами “Ну що ж, жереб кинуто…” Наразі вирішується питання екстрадиції Віктора Пшонки до України. Нагадаємо, Віктора Пшонку оголошено в міжнародний розшук. Його підозрюють в особливо тяжких злочинах проти народу України, пише informator.su.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Пшоняний квазі-Цезар спікся !!! Подивіться на прокурора у кайданках !!! О, яка велична картина !!!

Paperednik
Paperednik
9 лет назад

Странная какая-то инфа. Похоже на фейк. Неужели он такой конченный придурок, чтобы разгуливать в наряде Цезаря прилюдно?.Что-то тут не так.

Евгений
Евгений
9 лет назад

Это всё старая инфа: недели 2-3 назад тоже самое читал. А жаль(((

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад

Слава Богу, что в укр. СМИ еще остались люди со смачным чувством юмора!
И печально то, что среди читателей почти не осталось тех, кто умеет отличать стёб от реальной инфы, или, на худой конец, от привычной тупой пропаганды.
Автору этого ироничного эскиза — твердые 5 баллов!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x