Ср. Апр 24th, 2024

— Перша та найголовніша помилка Ріната Ахметова — це те, що він тримався за Партію регіонів і мав зв’язок з родиною Януковича, — вважає політолог із ДонецькаСтаніслав Федорчук, 33 роки. — У той час як найактивніші виборці відвернулися від них, Ахметов до останнього робив вигляд доброго друга і товариша диктатора Януковича, пише gazeta.ua.

Друга помилка Ахметова — загравання з терористами, що стало публічним і зробило його співвідповідальним за війну на Донбасі.

Третя помилка — нерозуміння того, що він може залишатися найбагатшим українським олігархом тільки визнавши, що необхідно боротися з тероризмом на боці України, а не міфічного Донбасу, який треба почути.

Четверта помилка Ахметова: млява спроба показати свою незгоду з терористами — провести страйк на підприємствах. Терористи розуміють мову сили, і їх навряд злякають мітинги металургів чи заводські гудки.

П’ята помилка Ахметова — це спроба виступити проти антитерористичної операції, що залишається єдиним способом схилити терористів до миру. Важко одночасно бути спільником сепаратистів і ворогом терористів. Чи навпаки — противником державної влади та борцем за мир на Донбасі.

Шоста помилка Ахметова — спроба використати маргінальні групи і терористів для шантажу Києва. Після втрати Криму на ігри в сепаратизм не зважатимуть. Навіть найдемократичніший уряд України буде змушений боротися з терористами та їх підсобниками, яку б політичну силу вони не представляли, місцевого чи московського розливу.

24 українських військових загинули під час антитерористичної операції на сході країни, повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко. Загиблі служили у спецпідрозділі «Альфа», Внутрішніх військах та МВС. Точна кількість убитих терористів невідома. Представники АТО повідомляють, що вдалося ліквідувати кілька сотень бойовиків.

13 із 34 окружних виборчих комісій заблоковані в Донецькій та Луганській областях станом на 21 травня. На Донеччині сепаратисти захопили сім із 22 окружкомів, у Луганській області — шість із 12.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Все ошибки следствие отсутствия одного — агент кэгэбэшный — овощ не нашего огорода !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x