Вт. Апр 23rd, 2024

Під «роздачу» у Львові потрапив Олег Ляшко.

Вибори пройшли, а напруга в Україні не знята. Незрозумілі пересування кадрів при владі, намагання Президента України домовитися, чи відволікти. А тим часом щодня на Сході вмирають люди. Ці смерті і нескінченність подій викликають у людей незадоволення, роздратування всім, що діється при владі і всіма, хто причетний до неї.

Олег Ляшко прибув до Львова, щоб прийняти участь у прямому ефірі програми «Народний контроль» телеканалу ZIK. Під стінами Львівського обласного телебачення народного депутата зустрів натовп десь із сотнею молодих людей. Спершу було схоже, що це прихильники Олега Ляшка, адже вони зустріли його вигуками «Слава Україні!», та після басистої відповіді та питання Ляшка — «А що ви тут робите?», — інтонація вигуків змінилася.

«Ганьба!», «Зрадник!» стало лунати з натовпу. Затім невідомі з натовпу облили народного депутата зеленкою.

Олег Ляшко під прикриттям охорони сховався у приміщенні обласного телебачення. Та натовп не розійшовся. Він вимагає, щоб Олег Ляшко вийшов до народу.

Молодики, що зібралися біля телебачення пояснюють, що Олег Ляшко перетворився на «зеленого чоловічка» за своє невгамовне бажання пропарити совою особу на тлі воєнних дій на Сході України. «Більшість тут присутніх були на Майдані. Наші знайомі помирають на сході, натомість на телебаченні ми постійно бачимо героя Ляшка. А нині він вирішив повчити жити і боротися львів’ян», – зауважив один з протестантів.

Олег Ляшко вважає, що це «так Свобода зустрічає мене у Львові». Олег Ляшко припускає, що такими методами проти нього можуть діяти або «колоради», або «свободівці», але «колоради» навряд чи є у Львові.

Присутній у студії народний депутат від Свободи Маркіян Лопачак заперечив причетність до такої «акції» зауважуючи, що його політична сила не ставить собі за мету обливати Ляшка зеленкою під телестудією.

Натовп намагається прорватися до ефіру. Це примусило журналістів викликати міліцію.

А тим часом Олег Ляшко не посоромився вийти у прямий ефір з розмазаною по щоках зеленкою. Натхнення йому забракувало, та свою думку він висловлював чітко і врівноважено.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
иван
иван
9 лет назад

Бандеровские клоуны и клоун с палаты №6 выясняют кто дурнее!

феникс
феникс
9 лет назад
Reply to  иван

Путлеровские шуты кольнули ботокса, слетали со стерхами — и выянилось кто !!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x