Пт. Апр 26th, 2024

Найбільше бажаючих в Київраді розподіляти землю та забудови. В "освітній" комісії — три депутатиДепутати Київради розділись по комісіях. Найбільше бажаючих — 51 депутат — працювати у складі трьох постійних комісій — бюджетній, містобудівній та комісії з питань власності, пише gazeta.ua.

Бюджетною комісією керуватиме Андрій Странніков з партії «УДАР». Його кандидатуру обговорювали на посаду секретаря Київради, ким став адвокат, колишній «катеринчуківець» Олексій Рєзніков. Заступником Страннікова будеВадима Столар, теж із «УДАРу». Депутат є співвласником київського бізнес-центру «101 Tower».

Комісію з питань містобудування, архітектури і землекористування очолить Володимир Прокопів. За чутками, він користується протекцією нинішнього глави ДУС Сергія Березенка. Комісію з питань власності очолив Юрій Береговий. Колишній «бютівець», нині «ударівець», 10 років працював начальником юруправління концерну «Укрпромінвест».

Колишній мер столиці, депутат Київради від партії «Єдність» Олександр Омельченкоспершу подав заявку в комісію з питань житлово-комунального господарства, але потім відкликав свою заяву.

«Ну що це за комісія з трьох осіб: голова, заступник, секретар, а де члени? Немає. За регламентом необхідно, щоб було не менше п’яти. У нас школи, діти, вчителі в злиднях, а в Київраді комісія з трьох людей. На якій підставі комісія по землі й будівництву з 20-ти депутатів? В нас ще не вся земля вкрадена? Комісія з бюджету — 17 депутатів. У нас що бюджет пре з горла, чи там дірка на три мільярди? Я вважаю, що комісії сформовані протиправно, недемократично», — обурився Омельченко.

Нагадаємо, до складу Київради входить 120 депутатів.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Земля і забудови- це святе !!! Нехай Кличко подаровану шину далеко не ховає, щось підказує незабаром знову актуальною буде !!! Навіщо вони так поспіхом шини повивозили з Майдану ???

1
0
Would love your thoughts, please comment.x