Пт. Апр 19th, 2024

Події на Дніпропетровщині мають вирішальне значення для України та Європи.  Так вважає екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, передає кореспондент ТСН.

На його думку, саме в цьому регіоні  розбився путінський сценарій із розколу України і саме цей регіон вже став лабораторією змін та реформ. 

«Те, що відбувається у Дніпропетровську, має ключове значення для української державності, для українського майбутнього. Насправді, лінія спасіння України проходить саме там, що зараз відбувається в цьому місті, в цій області», — вважає екс-президент Грузії. 

Михайло Саакашвілі впевнений, що нові спецбатальйони з добровольців стануть новим ядром правоохоронних органів та збройних сил. Він переконаний, що патріотичний підйом на Дніпропетровщині і бажання багатьох мешканців захищати свій регіон від окупантів – насправді не заклик до війни, а рецепт миру. 

«Те, що новий прототип української армії створюється саме у Дніпропетровську – це майбутнє, ядро українських збройних сил та правоохоронних органів. Війна відбувається там, де є вакуум сили, де погано організовані силові структури, де нікому захищати суспільний порядок. Дніпропетровськ в цьому відношенні зробив диво», — сказав Саакашвілі. 

Крім того, він висловив особисту подяку дніпропетровському губернатору. Каже, Ігор Коломойський посунув екс-президента Грузії з першої сходинки особистих ворогів Путіна.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Мудра людина прекрасно розуміє — власний дім, кращій дім !!!

суржик
суржик
9 лет назад

Коломойский назначен в Днепропетровск для зачисток и не более.Деньги есть-ума не надо!А Саак пусть сидит в Америке и дальше-свою роль в Американском сценарии он уже сыграл!!!

што
што
9 лет назад

если донецкие не наведут у себя порядок туда придут днепропетровские и тогда уж не серчайте, что просрали свою кормушку , как то так если подытожить. и как не странно тут народу Украины по пути с олигархами днепра

3
0
Would love your thoughts, please comment.x