Пт. Апр 19th, 2024

Мирний план стабілізації ситуації на Сході України, оголошений Петром Порошенком, тільки дасть можливість терористам передислокуватися і накопичити сили, натомість до розв’язання конфлікту, скоріш усього, не призведе – вважає народний депутат України від Волині Ігор Єремеєв.
Про це він заявив під час прес-конференції у Луцьку.

«На перший погляд, мирний план сприймає суспільство, жителі Західної України, чиї батьки, сини, брати приймають участь в АТО. Це позитивний меседж інвесторам, Європі. Це схвалюють жителі Луганщини та Донеччини… Але коли починаєш аналізувати, розумієш, що мирний план не дає вирішення тих питань, які ставили перед собою ті, хто фінансує війну. Вимоги сепаратистів ми не можемо задовольнити, бо вони проти України як держави», — скахав Єремеєв

«На нашу думку, сьогодні мирний план – це найоптимальніший варіант, але сепаратисти сьогодні ні в якому разі не скористаються ним. Час може бути використаний для передислокації, накопичення сил», — додав він.

«Тому наша фракція неодноразово наполягала на тому, що потрібно ввести військовий стан, залучити повномасштабно українську армію і найкоротший термін закінчити бойові дії», сказав Єремеєв.
«В антитерористичній операції мають право приймати участь тільки спецпідрозділи Міністерства внутрішніх справ, спецпідрозділи СБУ. А сьогодні ми маємо повномасштабне використання армії. А якщо діє армія – необхідний військовий стан», появнив Єремеєв.

«На моє глибоке переконання, мирний план не спрацює. Ми хочемо миру, але вони розпочали війну не для цього. Ми все одно змушені будемо повернутися до силового варіанту», — пояснив депутат.
«Так, керівництво намагається уникнути великої кількості крові, але зволікання може призвести до того, що ми будемо мати ще більше жертв», резюмував волинський нардеп.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Когда пути не одинаковы, не составляют совместных планов
/Конфуций/

Андрей Рябов
Андрей Рябов
9 лет назад
Reply to  фенікс

И снова цитатник вставляет свои опусы к месту и не к месту))

Han
Han
9 лет назад

фигасе,»вумный».донбабвэ и луганда.эти фэйки ахметки,ефремова,близнюка,лукьянченко и петуховича,которые сами их не контролируют уже и ими карлик лишь рулит с болот залесских мацквы изничтожать лишь надо жесточайше.но госмашина уа сама-сплошная лажа.одна лишь видимость государства.селюки-понтовики.ужасает представление,если бы было боестолкновение с той же таманской дивизией.чмошники и козлы весь украинский правящий класс .до какого упадка всё и вся довели(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

3
0
Would love your thoughts, please comment.x