Сб. Апр 27th, 2024

Миру і спокою в України можливо і потрібно досягати політичними і дипломатичними засобами.

Про це під час першого загальноукраїнського «круглого столу» національної єдності у середу у Києві заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент Укрінформу.

«Основне, що ми повинні ставити як ключове завдання, — це мир і спокій у державі. Мир і спокій може бути і повинен бути забезпечений політичними і дипломатичними засобами», — зазначив він, звертаючись до учасників зустрічі.

За його словами, офіційний Київ буде вести діалог з усіма, «хто не має зброї в руках, хто не стріляє і не вбиває мирних громадян, а хто працює на єдність Української держави».

Глава уряду також наголосив на тому, що сьогодні «надскладним завданням» є збереження миру і спокою в Україні, збереження єдиної цілісної держави та забезпечення громадянам права на гідне життя.

«Упродовж історії України, напевно, складно назвати більш драматичний період, коли ми зустрічалися з такими викликами. І саме сьогодні започаткування цього загальнонаціонального діалогу є дуже важливим, оскільки на нас лежить відповідальність за долю 45-тимільйонної держави, яка знаходиться у центрі Європи», — зазначив він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Відповідальність за долю лежить на кожному їз 45 мільйонів, за виключенням неспроможних та малолітніх дітей. Треба всім мати душу, включати мізки та брати відповідальність за свої думки, вчинки і дії

1
0
Would love your thoughts, please comment.x