Пт. Мар 29th, 2024

Ляшко: Росія - розплідник і експортер тероризмуЛяшко наголосив, що Росія — розплідник і експортер тероризму, небезпечний для усього цивілізованого людства. Та ноголосив, що сили АТО повинні продовжувати звільняти Донбас від російських окупантів.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив лідер Радикальної партіїї Олег Ляшко.

“Сподіваюся, що трагедія із збитим росіянами малайзійським пасажирським літаком з 300 людьми змусить нарешті увесь світ усвідомити те, що давно очевидно для нас, українців: Росія — розплідник і експортер тероризму, небезпечний для усього цивілізованого людства. Сьогодні Україна, яка наодинці протистоїть російській агресії і терору, потребує допомоги, у першу чергу військової та фінансової. Якщо світові лідери дозволять терористу номер 1 Путіну розтерзати Україну — російський терор прийде і на їх землю”, – заявив Ляшко.

“Окремо хочу наголосити, що зупинення вогню в районі катастрофи літака на час розслідування причин трагедії не повинно бути використано терористами для нарощування своїх сил. Тому ми повинні рішуче продовжувати звільняти Донбас від російських окупантів. Якщо ж влада знову зупинить АТО, терористи використають цю передишку, щоб завести в Україну не лише «Буки», а і ядерну зброю”, – додав політик.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
хахол членоф
хахол членоф
9 лет назад

Ляшкин, расскажи гей-европейцам, как в тебя входил член кала’мойшы…

Кац лапотный
Кац лапотный
9 лет назад

Об этом тебе Путляра -Х йло лучше поведает ….ты что не знал???

хахол членоф
хахол членоф
9 лет назад

Яйценюх, ты видно держишь ляшку за головку губками?

и горёчек
и горёчек
9 лет назад

интересно,кто пустил этого преступника в раду???кого он там представляет???это ж надо такую чушь пороть…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x