Чт. Мар 28th, 2024

Лавров боїться українських танків в МосквіРосійські Збройні сили у разі загрози інтересам громадян країни будуть готові діяти і дадуть відповідь в повній відповідності з міжнародним правом

Таку заяву в інтерв’ю RT зробив глава МЗС РФ Сергій Лавров, пише espreso.tv.

«Якщо ми будемо атаковані, ми, безумовно, відповімо. Якщо наші законні інтереси, інтереси росіян будуть атаковані безпосередньо, як це сталося в серпні в Південній Осетії, я не бачу іншої можливості, крім як відповісти в повній відповідності з міжнародним правом. Напад на громадян Росії — це напад на Росію», — заявив міністр.

«Ми ніколи не заперечували, що стягнули додаткові війська до кордону. Так само як українська влада зрушили війська ближче до кордонів Росії — вони були переміщені в східні та південні регіони», — сказав Лавров. Він зауважив при цьому, що США, Євросоюз і Україна мали можливості переконатися, що РФ не веде військову діяльність на кордоні з Україною, інформує Росбалт.

«Я хочу підкреслити, що російські збройні сили розташовуються на території Росії. Інспектори відвідали місця розміщення військ, які беруть участь у навчаннях, ці райони також були оглянуті в ході авіаінспекцій . І ніхто з учасників цих перевірок, включаючи американців, європейців або українців, не побачили жодного факту, які б вказували, що Росія веде якусь небезпечну військову діяльність «, — підкреслив керівник російського зовнішньополітичного відомства.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Татьяна К
Татьяна К
9 лет назад

Боже милосердный! Верни разум хохлам. Вроде, взрослые, седые люди…, политики… Может это ранний старческий маразм???
Невозможно представить ржавые, устаревшие колымаги с тягловой лошадиной силой на московских площадях. Вы же до Москвы месяцами будете добираться. Ни одну упряжку лошадиную придется сменить…
А в России с лошадьми стало трудно. Остались, разве что на ипподромах, да в цирках.

фенікс
фенікс
9 лет назад

Танюша К. из С-Пб !!! Питерцы всегда интеллигентные и тактичные… Не стоит унижать других — этим вы не возвыситесь, даже если будете всей територией Пу летать на стерхах !!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x