Пт. Мар 29th, 2024

У неділю Віталій Кличко взяв участь у народному вічі в Києві. Політик, якого підтримала більшість киян на виборах мера столиці, зі сцени на майдані Незалежності сказав, що скласти присягу як новобраний мер зможе лише після того, як будуть оголошені офіційні результати виборів.

Окрім того, він підтвердив плани перейменувати Інститутську на вулицю Небесної сотні, а також створити меморіал Майдану. Втім, він наголосив, що центр столиці має повернутися до нормального життя, передає ВВС.

На народному вічі, як і планували, обговорювали ідею присяги Кличка киянам та Майдану «клятвою перед Богом та народом за козацьким звичаєм». Однак Кличко відзначив, що наразі він лише «претендент» на посаду мера, додавши, що зможе це зробити після того, як його офіційно оголосять переможцем виборів.

Нагадаємо, сьогодні на вічі в Києві, за попередніми планами, Віталій Кличко мав скласти присягу як новообраний мер столиці. Окрім того, планували обговорити майбутнє Майдану та наметів на площі.

Додамо, що загалом сьогодні українці в 10 містах країни знову зберуться на віче, щоб заявити, що чекають від уряду звіту за перші сто днів діяльності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Тотальний контроль всієї влади на всіх рівнях ! Ціну присягам громадяни України знають — один присягав, казав «довго в черзі стояв», щоб «почути кожного» на золотому унітазі !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x