Ср. Апр 24th, 2024
У Донецькій та Луганській областях далі продовжується Антитерористична операція. Кількість загиблих дедалі більшає.

Національна гвардія України, підрозділи національної оброни, спецпідрозділи «Альфа» та працівники міліції працюють в режимі не лише захисту. Усі силові структури України докладають максимум зусиль щоб нейтралізувати терористі з України.

Таку думку висловив заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович під час програми «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK (щосуботи о 21:00).

«У Донецькій і Луганській областях ситуація доволі не проста. Нам дуже прикро, що гинуть наші вояки. Проти нас воюють сучасною зброєю, однак – ми озброєні не гірше», – резюмує гість приграми.

І одразу додає: « На даний момент усі сили прокладено для того аби локалізувати терористів – відсторонити їх від джерела постачання зброї. Для цього ми перекриваємо всі можливі канали і зміцнюємо кордони Луганської та Донецької областей».

До слова, донедавна кордони Луганської та Донецької областей охороняли лише чергові патрулі.

Яким буде «завтра» у гарячих точка України, учасник програми прогнозувати не береться. Однак, зазначає: «Попри те, що ми несемо чисельні втрати ми – не програємо. Це – війна», підсумовує Микола Величков, пише zik.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Наглухо перекрыть границу !!! А не имитировать АТО , ложить за уродов лучших сынов Украины и походя зарабатывать на войне бабло !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x