Вт. Апр 16th, 2024

Другий претендент на президентську посаду, Юлія Тимошенко, домовляється про своє політичне майбутнє з лідером президентських перегонів Петром Порошенком. Про це свідчить не тільки інформація з штабу Тимошенко, але й її різка зміна передвиборчої риторики стосовно самого Порошенка, повідомив УНН політичний аналітик Павло Нусс.

За його словами, у своєму передвиборному турне по Україні Тимошенко неодноразово займалась відвертою антиагітацією проти Порошенка, натомість ця технологія не спрацювала, а навпаки, зменшила рейтингові показники на черговому опитуванні самої Тимошенко.“Тобто, базовий електорат Тимошенко на сьогодні складає не більше ніж 6-8% виборців, і останні соціологічні опитуванні продемонстрували рецесію, а не ріст цих показників. Тільки 10% опитаних (25-29 квітня) готові підтримати Тимошенко, тоді як за її найголовнішого конкурента — 33,3 відсотків виборців. Ці показники можуть змінюватись, але враховуючи нетрадиційну кампанію Тимошенко, вона тільки втрачає симпатиків, тому було і прийнято рішення щодо зміни політтехнологічної групи. Зараз Тимошенко користується послугами ізраїльського політ консультанта Таля Зільберштейна, який, напевно, і прийняв рішення щодо зміни риторики Тимошенко по відношенню до її конкурентів” — зауважив експерт.

“У своєму виступі в м.Кілія на Одещині Тимошенко декілька разів помітно змінила не тільки свою риторику, а й найголовніше, ставлення до важливості виборів президента. “Поки у нас немає всенародно обраного президента, з нами просто не розмовляють на рівних. А нам потрібно це зробити. З президентом Росії потрібно говорити, розуміючи нашу силу”, — наголосила Ю.Тимошенко у своїй промові“,- сказав Нусс.

На думку аналітика, зміна риторики свідчить про прагнення Ю.Тимошенко до переговорів щодо свого політичного майбутнього.

“Тимошенко домовляється з Порошенком про посаду прем’єр-міністра України після перемоги другого в обмін на зняття своєї кандидатури з перегонів вже до першого туру. На мій погляд, цьому послужив ультиматум західних партнерів до Тимошенко стосовно її політичного майбутнього та провальна виборча кампанія в Україні. Враховуючи фактор Яценюка, який отримав гарантії від Порошенка щодо утримання Арсенія Петровича в кабінеті уряду, сам Петро Олексійович відкине або вже відкинув пропозицію Тимошенко, адже політичний союзу між ними не можливий з тих причин, що обидва політика представляють різні геополітичні вектори, і західному політикуму необхідно утримати Яценюка” — зазначив він.

У свлю чергу, Нусс переконаний, що політичні лідери визначились під час внутрішньополітичної кризи та на конференції в Мюнхені у січні-лютому поточного року. “Між Віталієм Кличком і Арсенієм Яценюком та Петром Порошенком були досягнуті політичні домовленості під час проведення Мюнхенської конференції на початку лютому. Саме там були визначенні нові політичні лідери, до списку яких не включено Тимошенко за певних причин (газова угода з Путіним 2009). Висновок один. У Юлії Володимирівни немає жодних шансів на перемогу, тому раніше вона презентувала переворот в разі своєї поразки. Це скоріш-за все був емоційних виступ по Фрейду, натомість вона використовує єдиний можливий шанс — домовлятися” — підкреслив Павло Нусс.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
8 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Украинец
Украинец
9 лет назад

Бред и провокация сивого казла! Надо понимать, что гаварим ПАРАШАнка и КЛЯЧ(А)ка-подразумеваем хфирташ, гаварим хфирташ- подразумеваем ПАРАШАнка и КЛЯЧ(А)ка!

Cvoboda
Cvoboda
9 лет назад

Гнуус вечно врет в отношении Тимошенко! Ложь запущена для того, что бы избиратели Тимошенко не пришли на выборы!

Виктор
Виктор
9 лет назад

Юлию Тимошенко боится и ненавидит вся нечисть! Регионально — коммунистическое, олигархическое и пророссийское отребье. Это «дерьмо» не может просто так сдаться, а будет делать всё, чтобы продлить своё существование. По комментариям сразу видно — кто чего стоит. Голосуя на выборах, определитесь на чьей вы стороне. Слава Украине! Юля — наш президент!

Виктор
Виктор
9 лет назад

Стремление к СПРАВЕДЛИВОСТИ — это её сильная черта, а решительность и энергия, с которой она добивается поставленных целей, могут позавидовать политики не только Украины!

Виктор
Виктор
9 лет назад

Статья — Заказной БРЕД!!!

днепр
днепр
9 лет назад

Тимошкнко грязная афериствка которая ДАВНО всем надоела и человек написал правду,а кто этого не видит -совсем глупец, не надо за деньги так рвать жопу,все давно уже все полняли,сколько бы заказный коментов не писали йулины смешные и жалкие шавки..

днепр
днепр
9 лет назад

йуле место в качановке за всю её ложь. Даже не на пенсии.НЕ старайтесь,меньше надо «продаваться» её бузумное желание власти оттолкнуло от нее всех.

днепр
днепр
9 лет назад

Скажи мне кто твой друг…Слов не надо..

8
0
Would love your thoughts, please comment.x