Пт. Апр 19th, 2024

 Зорян Шкіряк

Деякі чиновники Міноборони продовжують затримувати видачу важкої зброї та техніки на передову для передових підрозділів МВС.

Сьогодні, українські штурмові батальйони знаходяться в авангарді сил АТО на найнебезпечніших ділянках фронту. Пои цьому, бійці, змушені на легкових автомобілях та мікроавтобусах воювати проти танків, БТРів та артилерії російських терористичних військ.

“Незрозуміло, чому чиновники Міноборони, по надуманим причинам, досі блокують надходження відповідного озброєння та боекомплектів для передових загонів Нацгвардіі і МВС. Скільки можна? Адже, від належного оснащення штурмових батальйонів залежить не тільки ефективність проведення спецоперацій при звільненні наших міст від терористів, а й людські життя, життя наших Воїнів, котрі щодня гинуть за Україну. Бійцям спецбатальйонів МВС потрібні танки, БТРи, гранатомети, міномети, снайперські гвинтівки, вибухівка і детонатори, крупнокаліберні кулемети, АГСи, пушки. Не вірю, що на складах МО нічого нема, інакше, виникає питання: куди поділося?… На мій погляд, бюрократія під час війни — злочин! Це явище потрібно негайно викорінити! Сидять на комфортних кріслах у своїх київських кабінетах і перекладають папірці… А в цей час, Патріоти гинуть, виборюючи свободу і незалежність України. Неподобство!”, – повідомив Зорян Шкіряк

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
7 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oleg Usachev via Facebook
Oleg Usachev via Facebook
9 лет назад

Хотелось бы услышать — сколько лет г-н Шкиряк работал в МВД до назначения советником… Следующий этап- министр здравоохранения???

Josef Chromcik via Facebook
Josef Chromcik via Facebook
9 лет назад

А Порошенко сука перед виборами обицалллллллллл !!!!

Олександр Петровський via Facebook
Олександр Петровський via Facebook
9 лет назад

хто конкретно..

Jaryk Prots via Facebook
Jaryk Prots via Facebook
9 лет назад

Назвіть імена. Знайдеться протидія.

Leon Sher via Facebook
Leon Sher via Facebook
9 лет назад

…та чого ж тих мразюк з не заберете на передову з перевіркою в потребі ,а хлопці їм би і доповіли по всій формі….

Раиса Мархоцкая via Facebook
Раиса Мархоцкая via Facebook
9 лет назад

Шкiряк просто нiкчема, виходячи з його заяви. Любий бюрократичний ланцюг мае конкретнi прiзвища. Життя наших хлопцiв стоять пару зубiв такого чинушi , разом з пiдписаним папiрцем. Хлопцi гинуть , а воно пиздить .

Володимир Кучерук via Facebook
Володимир Кучерук via Facebook
9 лет назад

Цинізму і брехні окремих українських генералів нема межі. Щойно показали по ТБ інтерв’ю з бійцями строковиками 30-ї бригади, яка знаходилась в с. Степанівка. Це село спалили рашистські «Гради». Міноборони запевняло, що там нікого нема. Виявляється бійці рятувались по підвалах і ще з тиждень там перебували після цього пекла. А їх вже похоронили. Після цього вони вирвались з того пекла без одежі але зі своєю зброєю. Техніка була знищена під час залпів. Їх хочуть звинуватити в зраді. Що ж це робиться?Цих сволот-генералів розжалувати б до рядових і з автоматами послати в те ж пекло.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x