Чт. Апр 25th, 2024

Директор Центру польсько-російського діалогу та згоди Славомир Дебськи (Slawomir Denbski) вважає Росію натхненницею псевдореферендуму в Донецькій та Луганській областях України.  Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ. На його погляд, ціна приєднання цих територій до Росії буде для останньої надзвичайно високою.

«Без втручання Росії це голосування ганебне навіть і не сталося б. Хоча президент Росії потім радив своїм шанувальникам, щоб вони перенесли це голосування, мені здається, що політична підтримка є. Росія вже зараз є країною-окупантом з точки зору міжнародного права. Вона окупувала частину української території. І ця окупація міжнародним суспільством була дуже чітко визначена. На цій основі запроваджені санкції проти Росії», — сказав експерт.

«І, звичайно, в Москві люди, які будуть приймати рішення про те, що робити з цим закликом донбаських терористів. Вони повинні розуміти, що якщо Росія погодиться на включення Донбасу до складу Росії, то, по-перше, це ускладнить становище Росії в міжнародних відносинах — безумовно, будуть введені додаткові санкції. Безумовно, є спроби російської дипломатії прорватися з ізоляції, в яку вона потрапила після Криму. Ціна за приєднання Луганська і Донбасу буде дуже висока», — сказав він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

карлики пу приходять і відходять, а народу території пу буде колись ганебно соромно. Дай Боже їм усім дожити до тих днів !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x