Пт. Апр 19th, 2024

Заступник командувача сил «Донецької народної республіки» Ігоря Стрєлкова Сергій Здрилюк (оперативний псевдонім «Абвер») заявляє, що у найближчі дні розпочне «зачистку» України від «фашистів».

Про це він повідомив телефоном кореспондентові Укрінформу.

«Стрєлков узяв на себе командування у боротьбі з фашизмом на всій території України і не лише України, а й світу. Особисто я дав команду «кошмарити» усі блокпости українських військ доти, доки вони не зберуть увесь свій особовий склад і не відправлять їх до місць постійної дислокації», — сказав Здрилюк.

Він також зазначив, що повідомлення у ряді ЗМІ про те, що він залишив Україну, не відповідають дійсності.

«Те, про що повідомляли ЗМІ, що я відбув з Донецька, неправда. Я завтра буду в Харкові, потім у Києві, Запоріжжі, в Одесі і так далі», — сказав він.

«Абвер» також повідомив, що не погоджує ряд наказів із «Стрєлком». «Деякі накази із Стрєлковим я навіть не погоджую», — зазначив Здрилюк.

За його словами, в понеділок він висунув ультиматум Рінату Ахметову. «Я звернувся до Ріната Ахметова. Якщо він не прийме сторону народу України, то буде оголошений ворогом», — заявив Здрилюк.

Сергій Здрилюк, позивний «Абвер», народився у Вінницькій області, закінчив 1993 року Сімферопольське вище військово-політичне училище. Потім працював у розвідці. Називає себе громадянином і патріотом України.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Ну тепер ахметке прямий шлях до «абверу»…

Петро
Петро
9 лет назад

Совсем этот «абвер» ебанько. Закатают его в асфальт перед центральным входом в Донбасс-арену… Каких все же тупых замполитов выпускало Симферопольское училище…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x