Чт. Мар 28th, 2024

Юрій Луценко

Аксіомою є те, що головною ціллю агресії Путіна є недопущення позитивних змін в нашій державі. Європейські соціальні стандарти, конкурентна економіка та боротьба з корупцією є смертельно небезпечним прикладом для сусідньої Імперії зла, зазначив Юрій Луценко.

Саме для недопущення єврореформ Росія веде проти нас неоголошену війну. Героїчна Українська Армія при всенародній підтримці щодня наближає перемогу на Донбасі.

Скоро, дуже скоро хлопці повернуться додому. І спитають у політиків: а які реформи ви провели за той час, поки ми воювали?

Що скаже на це Верховна Рада?
За чотири місяці вона так і не спромоглася провести реформу податків, держзакупівель, дерегуляції. Не прийнято системних змін законодавства в силових структурах. Судова реформа провалена.

Чому так сталося? Бо парламентська більшість сформована із залученням тих, хто ще півроку тому покірно обслуговував гангстерську Сім’ю Януковича.

Яскравий приклад — нардеп- регіонал Х. В лютому 2014 року він гарячково виводив з банку нажите непосильною працею на антинародний режим. З рахунків було знято понад 400 млн грн готівкою і ще на 100 — в золотих злитках. Та вже через місяць він став частиною нової більшості і зайнявся звичною справою.

Понад третину коаліції складають подібні перебіжчики, ціллю яких є мародерство. Для них реформи на митниці, в податковій, міліції чи мінтрансі — як серпом по гаманцю.
Вихід очевидний — розпуск ВР і обрання нового парламенту. І чим швидше — тим краще для нової України.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x